תואר ראשון במנהל עסקים התמחות ביזמות וניהול עסקי קולינריה בקריה האקדמית אונו

שירות אישי - צור קשר
תואר ראשון במנהל עסקים התמחות ביזמות וניהול עסקי קולינריה בקריה האקדמית אונו

תואר ראשון במנהל עסקים B.A עם התמחות ביזמות וניהול עסקי קולינריה בקריה האקדמית אונו


בקריה האקדמית אונו מתקיים תואר ראשון (B.A) במנהל עסקים עם התמחות ביזמות וניהול עסקי קולינריה. זוהי תכנית חדשה לתואר אקדמי המיועדת למעוניינים להשתלב בענף המסעדנות, שברצונם לפתוח מסעדה, בית קפה, או פוד טראק, או להפוך ליזמים בקבוצות מסעדנים. הלימודים מקנים כלים ומיומנויות הנחוצים להשתלבות בתעשיית המסעדנות והיזמות הקולינרית. באמצעות מגוון הקורסים המעשיים הנלמדים וההדרכה ממומחים בתחום הקולינריה, שואפים בתכנית זו להכשיר את דור העתיד של השפים והיזמים בארץ.

 

היכן לומדים?


הלימודים מתקיימים בקמפוס קריית אונו של מוסד הלימוד.

 

מה לומדים?


התואר הראשון ביזמות וניהול עסקי קולינריה כולל מגוון קורסים מעשיים, אשר יסייעו לסטודנטים לשגשג בתעשיית המסעדנות והיזמות. כמו כן, כוללת התכנית הזדמנות לסיור מקצועי במסעדות ובמפעלי מזון ביוון, כחלק מתכנית הלימודים.

 

 

מה משך הלימודים?


משך הלימודים הינו 7 סמסטרים.

 

נושאי לימוד


להלן חלק מן הנושאים הנלמדים:

  • ניהול השירות.
  • יזמות קולינרית.
  • שיווק וניהול מותג.
  • אסטרטגיה עסקית.
  • בישול מסורתי וחדשני.
  • חדשנות ויצירתיות בעסקים.
  • חדשנות וניהול מזון - פודטק.
  • קורסים מעשיים בבולונז'רי ופטיסרי.
  • ההיסטוריה של המזון בישראל ובעולם.
  • ועוד.

 

סגל


המנהל המקצועי של התכנית, ברק חי חורש, הינו שף מומחה בעל ניסיון נרחב בתחום היזמות והניהול העסקי הקולינרי. לשעבר השף הראשי והמנהל הקולינרי של חברות שונות ובהן קוקה קולה, טרה, ועוד. כיום משמש מנהל פורום המזון, המשקה, והפודטק של לשכת המסחר ישראל-יוון.


כמו כן, בין מרצי התכנית: השף הבכיר מושיק רוט; השפית והקונדיטורית אסטלה; השף אמרי בריל; השף עידו פיינר; ומומחה הפודטק ד"ר רזיאל חממי.

 

 

איזו תעודה מקבלים?


לבוגרי התכנית מוענק תואר ראשון B.A במנהל עסקים עם התמחות ביזמות וניהול עסקי קולינריה.

 

עוד מסלולי לימוד - הקריה האקדמית אונו