האם יש מלגה להנדסאים יוצאי אתיופיה? אשמח לקבל פרטים על מלגות כאלה.
תודה!
נ
נועה סטרוז
מלגות לסטודנטים אתיופים
שלום ישראל,
ברחבי הארץ מספר גופים ומוסדות המציעים מלגות ייעודיות לעדה האתיופית בכלל ולסטודנטים אתיופים בפרט. בין המלגות השונות: ארגון היא"ס המציע מלגות להנדסה, מחשבים, סיעוד, מדעים, או כל תכנית אקדמית נוספת המוכרת על ידי המועצה להשכלה גבוהה, קרן חנן עינור, מלגת אמץ סטודנט, ארגון צפון אמריקה למען יהודי אתיופיה ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע נוסף על כל אחת מהמלגות שציינתי וכמה מלגות נוספות שיכולות להתאים עבורך.
חשוב לציין כי עבור השנה הנוכחית לא נשארו כמעט מלגות רלוונטיות (אם בכלל) ורוב המלגות שתיתקל בהם יתאימו כבר לשנת הלימודים הבאה. באופן כללי מומלץ מאוד להתחיל ולפול במלגות לשנת הלימודים לפחות חצי שנה מראש כך שלא יפסלו עבורך אף אחת מהאפשרויות.
מלגת לימודים
אני לומדת הנדסה תוכנה במכללת אורט ברחובות לפי גיוס .
נ
נועה סטרוז
מלגות לסטודנטים אתיופים
שלום אתי,
כפי שציינתי גם בהודעה שאליה הגבת, קיימות מגוון מלגות ייעודיות לסטודנטים אתיופים. תוכלי למצוא מגוון מלגות שיתאימו עבורך במאמר שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה ובמידה ויש לך שאלות נוספות נשמח לסייע לך.
בקשת מלגות
אני סטודנט במכללת אורט מבקש מלגות כי גר בשכונות מצוקות.
נ
נועה סטרוז
מלגות ללימודים במכללת אורט
שלום הנורית,
היות ושנת הלימודים כבר החלה ורוב המלגות החיצוניות כבר נסגרו אני ממליצה לך לפנות למזכירות המכללה או לדיקאנט הסטודנטים לקבלת מידע על מלגות פנימיות שיוכלו להתאים עבורך.
במידה ואל ולא יתאימו עבורך תוכל לפנות למלגות חיצוניות (רובן יהיו רלוונטיות רק בשנת הלימודים הבאה) - מלגות פריפריה, מלגות לפי שכונת מגורים (שיקום שכונות למשל), מלגות לחיילים משוחררים ובוגרי שירות לאומי מלא, מלגות הצטיינות ועוד.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על מגוון מלגות ומאפשר איתור מלגות לפי קריטריונים ספציפיים באמצעות לשונית החיפוש.