אשמח לעידכון בדבר מלגה שתעזור לי בלימודי תואר ראשון בתודה אוריה חדד
נ
נועה סטרוז
מלגה ללימודי תואר ראשון
שלם אוריה,
יש מאות, אם לא אלפי, מוסדות, גופים וקרנות ברחבי הארץ המציעים מלגות לפי קריטריונים משתנים: מלגות לחיילים משוחררים ובוגרי שירות לאומי מלא, מלות על סמך מצב כלכלי או בריאותי, מלגות התנדבות שונות, מלגות לפי מסלול לימודים ועוד. לכל מלגה תנאי קבלה שונים ולכן צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכל לחפש מלגות לפי קריטריונים ספציפיים.
במקביל, אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים עצמו כדי לברר לגבי מלגות פנימיות מטעמם.
מלגה ללימודי תואר
שלום רציתי לדעת אם בלימודי תואר יש מלגות שיעזרו לי
נ
נועה סטרוז
מלגות לימודים לתואר ראשון
שלום כפיר,
ברחבי הארץ יש מגוון (מאות אם לא אלפי) מוסדות, קרנות וגופים פרטיים וציבוריים המציעים מלגות ללימודים אקדמיים לפי קריטריונים משתנים: מלגות לחיילים משוחררים ובוגרי שירות לאומי מלא, מלגות על סמך מצב כלכלי או בריאותי, מלגות התנדבות שונות כמו פר"ח או סחלב, מלגות לפי מסלול לימודים ועוד. לכל מלגה תנאי קבלה שונים ולכן צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכל לחפש מלגות לפי קריטריונים ספציפיים.
במקביל, אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים עצמו כדי לברר לגבי מלגות פנימיות מטעמם.
מלגות לתואר ראשון
אני מעוניין במלגות לתואר ראשון איפה אני יכול למצוא מלגות ללא התנדבות
נ
נועה סטרוז
מלגות לתואר ראשון ללא התנדבות
שלום יצחק,
עד כמה שידוע לי, יש כמה מוסדות, גופים וקרנות ברחבי הארץ המציעים מלגות שאינן דורשות מהמלגאים שעות התנדבות בתמורה לסיוע במימון הלימודים או המחיה, ביניהם: מלגות האפוטרופוס הכללי, מלגות לחיילים משוחררים, מלגות מצטיינים, מלגות על בסיס מקום מגורים, מלגות ייעודיות לנשים/גברים ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המלגות שציינתי ומספר מלגות נוספות שיוכלו להתאים עבורך.
חשוב לציין כי בשלב זה של השנה, במידה ואתה אכן מחפש מלגה לשנת הלימודים הנוכחית יכול להיות שתצטרך לבחון גם מלגות התנדבות היות ורוב המלגות (אם לא כולן) כבר נסגרו - חשוב לא להמתין לסמסטר השני ללימודים בשביל להתחיל לחפש מלגות, יש להתחיל את התהליך לפני תחילת שנת הלימודים. ישנן מלגות לשנת הלימודים הבאה שנסגרות כבר בשבועות הקרובים כמו למשל מלגת משרד החינוך.
הגעת לפורום לימודים כללי ולא לגוף או מוסד ספציפי. לא קיים בארץ גוף המרכז את כל המלגות ומציע שליחת טפסי מלגות לכל מלגה שקיימת וכדי להגיש מועמדות למלגה מסוימת עלייך לפנות ישירות לגוף המציע את אותה המלגה.
היות ולא ציינת מה המלגה בה אתה מתעניין ומטעם מי היא מוענקת קשה לי לסייע לך.
תוכל לפנות אלינו בשנית באמצעות הפורום או להשאיר את הפרטים שלך בטופס יצירת הקשר המקוון שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה ונציג מטעמנו יחזור אלייך באופן אישי.