אני אישה נשואה שמחפשת מלגה לשנת תשע"ח אשמח שתיצרו איתי קשר אני סטודנטית עובדת חצי משרה
נ
נועה סטרוז
מלגות לשנת הלימודים הקרובה
שלום אזרד,
יש לא מעט מוסדות, גופים וקרנות ברחבי הארץ המציעים מלגות לימודים שונות על סמך מצב כלכלי, מצב משפחתי, מצב בריאותי, לחיילים משוחררים ובוגרי שירות לאומי מלא, לסטודנטים במסלולי לימוד ספציפיים ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכלי לערוך חיפוש לפי קריטריונים ספציפיים ולאתר את המלגות המתאימות ביותר עבורך. במקביל, אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו את לומדת לקבלת מידע על מלגות פנימיות שיוכלו להתאים עבורך.
אם את עדיין מעוניינת שיצרו איתך קשר תוכלי להשאיר את הפרטים שלך בטופס יצירת הקשר שצמוד להודעה שלך ונציג מטעמנו יחזור אלייך בהקדם.
לצערי לא אוכל לשלוח לך עדכון בדואר האלקטרוני לגבי מלגות - במידה ואת מעוניינת במענה אישי בטלפון תוכלי להשאיר את הפרטים שלך בטופס יצירת הקשר של האתר שצמוד להודעה שלך.
יש מגוון מלגות ברחבי הארץ - מלגות לפי עדה או מוצא, מלגות לחיילים משוחררים או בוגרי שירות לאומי מלא, מלגות לאמהות חד הוריות ואבות חד הוריים, מלגות פריפריה, מלגות על סמך מצב כלכלי ועוד. היות ולא הענקת שום מידע על עצמך מעט קשה לי להתמקד במלגות שיתאימו עבורך ולכן צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכלי לאתר מלגות לפי קריטריונים ספציפיים באמצעות לשונית החיפוש.
עד כמה שידוע לי, מלגות לתואר שני מגיעות בד"כ מטעם מוסדות הלימוד עצמם ולכן אני ממליצה לך לפנות קודם כל למוסד הלימודים בו את לומדת או מתחילה ללמוד, לקבלת מידע על מלגות פנימיות מטעמם. חשוב לציין כי רוב המלגות פונות לסטודנטים במסלולים מחקריים (עם תזה) ולכן אם את לומדת במסלול עיוני יכולה להיות שיהיה קצת יותר מאתגר למצוא לך מלגה.
במידה ואלו לא יתאימו תוכלי לעיין במאמר שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה שם תמצאי מיגע על מלגות שונות ללימודי תואר שני לפי חלוקה של מוסדות הלימוד המציעים אותן.