שלום אני עו"ד שאדן סלים מנצרת, סטודנטית לשנת תיזה בפקולטה למשפטים באוניברסיטת חיפה. אני אמורה להגיש עבודת תיזה בחודש 11/17 נושא המחקר: התעללות כלכלית בין בני זוג כלפי נשים ערביות מוסלמיות במדינת ישראל. אני מבקשת להגיש מועמדות למלגה. אילו מלגות יכולות להתאים לי? אשמח לעוד פרטים.
נ
נועה סטרוז
מלגות לתואר שני באוניברסיטת חיפה
שלום שאדן,
אוניברסיטת חיפה מאפשרת קבלת מלגות מסוגים שונים לסטודנטים בתואר שני. המלגות פונות לתלמידים שהצטיינו בתואר הראשון, תלמידי מחקר במסלול תזה יכולים להגיש מועמדות למלגה על סך עשרת אלפים שקלים בשנה השנייה לתואר המוסמך, בסיום 2 שנות לימוד ובתנאי שהשלימו את כל החובות הלימודיים בתואר יכולים הבוגרים לקבל מענק סיום תזה.
בנוסף, לסטודנטים לתואר שני יש אפשרות לקבל פרסים ומענקים על סמך עבודת המחקר הספציפית שהם כותבים ועל בסיס קצב עבודתם. קיים מענק ייחודי על כתיבת תזה במסלול לימודים מואץ, ופרסי רקטור ודיקן הנעים בין 5,000 -10,000 ₪ שמוענקים עבור הצטיינות בעבודת הגמר.
לעיתים ישנם חוקרים שפועלים באוניברסיטה ומעוניינים לשלב סטודנטים בעבודתם. במקרים אלה הרשות מאפשרת להם להקדיש חלק מכספי המחקר שלהם כדי לממן מלגה לסטודנטים שיבחרו. בנוסף, האוניברסיטה מציעה מענקים למטרות נסיעה לכנסים מדעיים ומקצועיים במדינות שונות והיא מציעה גם סיוע במימון הוצאות הקשורות בביצוע המחקר.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על מלגות שונות לתואר שני ואני ממליצה לך לפנות במקביל למוסד הלימודים שלך לקבלת מידע על מלגות נוספות שיוכלו להציע לך.