היי שמי רחל אני מעוניינת לשמוע על מלגות לימודים אני מבני העדה האתיופית אשמח לפרטים
נ
נועה סטרוז
מלגות לבני העדה האתיופית
שלום רחלי,
ברחבי הארץ ניתן למצוא מספר מוסדות וגופים שונים המציעים מלגות ייעודיות לקבוצות אוכלוסיה שונות, ביניהן גם מלגות ייעודיות לאתיופים.
בין המלגות השונות: הפרויקט הלאומי של עולי אתיופיה ENP לסטודנטים הלומדים רפואה ורפואת שיניים, ארגון היא"ס שפועל לצמצום פערים חברתיים של עולים חדשים, קרן חנן עינור, מלגת "אמץ סטודנט", ארגון צפון אמריקה למען יהודי אתיופיה ועוד.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות לסטודנטים אתיופים ואני מאוד ממליצה לך להתחיל להגיש את הבקשות לגופים המתאימים עבורך בהקדם האפשרי היות ושנת הלימודים קרובה מאוד וככל שהזמן עובר יותר ויותר מלגות נסגרות.
מלגות
שלום רב! אני סטודנטית למנהל עסקים מתמחה בחשבונאות לומדת 3 פעמים בשבוע ועובדת פעמים בשבוע
נ
נועה סטרוז
מלגות ללימודי מנהל עסקים
שלום לילך,
ברחבי הארץ מספר גופים ומוסדות המציעים מלגות חיצוניות לסטודנטים לפי פרמטרים שונים - מלגות לפי מצבם הכלכלי של הסטודנטים, מלגות מצטיינים, מלגות לחיילים משוחררים ובוגרי שירות לאומי מלא ועוד. כל המלגות הללו ומגוון מלגות נוספות מופיעות במאגר המלגות הענק שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה. במאגר ניתן לחפש מלגות לפי קריטריונים ספציפיים באמצעות לשונית החיפוש.
היות ואנו נמצאים בשלב מאוחר יחסית (כחודשיים מתחילת שנת הלימודים) חשוב לציין כי חלק מאוד גדול מן המלגות החיצוניות נסגרו כבר ולכן מומלץ לפנות במקביל למוסד הלימודים בו את לומדת לקבלת מידע על מלגות פנימיות שיוכלו להתאים עבורך.