שלום, אני מחפשת מלגות לבני העדה האתיופית. אשמח לדעת אילו מלגות רלוונטיות.
נ
נועה סטרוז
מלגות לסטודנטים אתיופים
שלום סמדר,
קיימים מספר גופים ומוסדות ברחבי הארץ המציעים מלגות ייעודיות ליוצאי העדה האתיופית, ביניהם: קרן חנן עינור, מלגת "אמץ סטודנט", ארגון היא"ס, מלגת אלקה עינור ז"ל ועוד.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המאגד בתוכו את כל המלגות שציינתי וכמה מלגות נוספות שיכולות להתאים עבורך ובמקביל אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו את מתכננת ללמוד לקבלת מידע על מלגות פנימיות שהם יכולים להציע עבורך.
בקשה למילגה
אני סטודנטית לעבודה סוציאלית שנה א' במכללת אשקלון. המצב הכלכלי הקשה לא מאפשר לי ללמוד בשקט. יש לנו הוצאות רבות: משכנתא, הלוואות, ארנונה, גז ,חשמל, הוצאות לבתי ספר עבור ילדינו. הוצאות בסיסיות מזון וביגוד וכ'. הכנסה של בעלי נמוכה ולא מספיקה ל 5 נפשות. מבקשת את עזרתכם בבקשה..
נ
נועה סטרוז
מלגות לימודים לתואר ראשון
שלום עדן,
עד כמה שידוע לי, לא קיימות מלגות ייעודיות ללימודי עבודה סוציאלית אך יכול להיות שמלגות אחרות (שאינן פונות לקבוצת סטודנטים ספציפיות) יתאימו עבורך. ישנן מלגות התנדבות שונות כמו פר"ח ו/או סחלב, מלגות לסטודנטים מצטיינים, מלגות הניתנות על סמך המצב הכלכלי של הסטודנט או על סמך המצב המשפחתי (ציינת שאת אמא ) ועוד.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכלי למצוא מגוון מלגות שונות ולחפש באמצעות לשונית החיפוש מלגות לפי קריטריונים ספציפיים.
במקביל אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו את לומדת לקבלת מידע על מלגות פנימיות שיכולות להתאים עבורך היות ואנחנו נמצאים עמוק בתוך הסמסטר הראשון ללימודים הסיכוי למצוא מלגה במוסד הלימודים עצמו היא הגבוהה ביותר.