רציתי לשאול, אם יש כאלה כאן... אני רוצה ללמוד חשבונאות ומנהל עסקים במכללה למנהל. השאלה היא אם אני לא ריאלית במיוחד אבל גם לא "לא ריאלית"- 4 יח' 100 ופסיכומטרי ממוצע בכמותי- יש סיכוי אמיתי וטוב להצליח בלימודי החשבונאות? כי לפי מה שמספרים- זה לילות לבנים (לאלה שריאלים לגמרי) אז מה לגבי אלה שקצת פחות ריאלים?!?
י
יהונתן
ברור שתצליחי
לימודי התואר בכלכלה מצריכים בדרך כלל מתמטיקה ברמת 4 יח'. אם הצלחת לקבל 100 בבחינת הבגרות כנראה שאת יכולה ללמוד.
בתור סטודנט לכלכלה שנה ג' הלימודים לתואר כמובן מצריכים השקעה והתמדה אבל נראה שיש לך את הנתונים.
בהצלחה.
ה
הדר
תודה אבל...
תודה אבל אני דיברתי על התמחות בחשבונאות, שזה הבנתי קשה יותר ומצריך השקעה רצינית ביותר- יותר מכלכלה, להיות יותר ריאלי, או שאני טועה?
י
יהונתן
בדקתי בשבילך...
ביררתי עם חבר שלומד תואר בראיית חשבון. הוא אומר שהלימודים אכל ריאליים וקשים אבל מי שמתאמץ רואה תוצאות.
הוא אמר שכדאי מאוד שפשוט תלמדי את החומר לפני תחילת התואר ותגיעי מוכנה אבל את יכולה להצליח.
אם זה מה שאת רוצה לעשות אז המאמץ שווה את זה...
ה
הדר
:)
תודה רבה רבה רבה, עכשיו נשארה ההחלטה :/
ח
חמדי טרבולסקי
לא ריאלית במיוחד אבל רוצה ללמוד חשבונאות
שלום הדר, יש קורס מתמטיקה בסיסית שנועד להכין אותך לקורסים מתקדמים יותר במתמטיקה, יש לא מעט סטודנטים בעלי 4 יחידות במתמטיקה שלומדים ומצליחים. אין ספק שלימודי חשבונאות הם לימודים קשים, אך עם את בעלת מוטיבציה ורצון עז להשקיע - אז אין ספק שתצליחי. בשביל ללמוד ולהצליח בחשבונאות צריך לא לפחד ממספריםוהרבה תירגול.
בהצלחה. חמדי, המסלול האקדמי המכללה למינהל.
ד
ד"ר דן אלנתן
מתימטיקה וחשבונאות
החשבונאות עצמה אינה דורשת מתימטיקה ברמה גבוהה אלא גישה כמותית (כמו שחמדי כתבה - לא לפחד ממספרים). הקורסים מסביב (מתימטיקה, סטטיסטיקה, כלכלה) דורשים ידע מתימטי רב יותר, אבל אם קיבלת 100 ב- 4 יחידות תעמדי בזה.