הייתי שמחה לשמוע מהם הטיפים לבחירת המכללה או האוניברסיטה ללימודי ראיית חשבון
האם ההצלחה במבחני לשכת עורכי הדין זו אינדיקציה טובה?
כולם ממליצים על האניברסיטאות אבל יצא לי לשוטט באתר הלשכה וראיתי שלמשל הקריה האקדמית אונו למשל נמצאת מעל אוניברסיטת ת"א מבחינת ההצלחה במבחנים. האם המכללות מצליחות כבר לעבור את האוניברסיטאות גם בתחום החשבונאות?
אשמח לשמוע טיפים בכל הנושא של לימודי חשבונאות
תודה
ס
סתם אחד
יש כמה דברים
קודם כל אני לא חושב שמבחינת השם המכללות הצליחו לעבור את האוניברסיטאות כי עדיין רוב האנשים נוקטים בגישה השמרנית והלא כ"כ נכונה שקודם כל האוניברסיטאות
אני הייתי בודק קודם כל אינדיקציות מספריות- כמו שאת אומרת, תוצאות מבחני הלשכה, הצלחה של בוגרים בתחום, מיהם המרצים הבכירים וראשי החוגים וכד'
אגב, אם אני לא טועה הקריה האקדמית אונו עברה לא רק את ת"א בתוצאות הבחינה אלא את רוב האוניברסיטאות וזה רק מראה על כמה התפיסה המאד שכיחה הזו לא תמיד נכונה
ח
חמדי טרבולסקי
בחירת מקום לימודים
שלום כוכב, כוונתך כנראה למועצת רואי חשבון. אחוזי מעבר בבחינות הסופיות הינה בהחלט אינדיקציה למוסד הלימודים, אך המועצה לא מפרסמת נתונים אלו. לא ברור לי היכן שוטטת וראית נתונים, אבל בטוח לא באתר הלשכה.
על מנת לבחור מוסד לימודים לחשבונאות רצוי לדבר עם רו"ח הנמצאים בשוק העבודה ועם משרדי רו"ח הגדולים. יש כמה מוסדות לימוד שנחשבים לטובים בתחום ואין לי ספק שאם תבדקי ותגיע לפגישות ייעוץ/ימים פתוחים תוכלי לבחור מוסד המתאים לך.
בהצלחה.
כ
כוכב
האמת שזה פורסם בכלכליסט
אני מדברת על מבחן לשכת רואי החשבון (אני מקווה שזה אכן קשור) הייתה שם טבלה- ראשונה הייתה אוניברסיטת בן גוריון, אחריה העברית, שלישית הקריה האקדמית אונו וכך הלאה
יצא לי לדבר עם חבר של אבא שלי שיש לו משרד די גדול והוא אומר שהם נוהגים לקחת בוגרי תואר בעיקר על בסיס ציונים ויש לו כמה עובדים שהם בוגרי הבינתחומי והקריה האקדמית אונו
אני הולכת ב10.6 ליום פתוח בקריה האקדמית אונו ואח"כ גם לימים הפתוחים של הבינתחומי ואלי גם של המכלל למנהל
תודה על תשובותך
מ
מישהו שיודע
לימודי ראיית חשבון
למיטב ידיעתי לבינתחומי עוד אין בוגרים (רק השנה סיים המחזור הראשון), כך שלא ברור מה בדיוק את כותבת? במשרדים הגדולים באמת מעדיפים את בוגרי המסלול האקדמי המכללה למינהל על בוגרי אונו או הבינתחומי העובדה היא שתלמידי המסלול האקדמי מועסקים בכל המשרדים הגדולים, ברשות המיסים, ובחברות גדולות והיא אפשר להתווכח עם כמות הבוגרים הנמצאים בשוק. העבודה. מטבע הדברים במועדי בחינה שונים מוסדות שונים נמצאים במקומות שונים בדירוג, כי מדובר באחוזים בודדים לכאן ולכאן.
בדקי היטב לפני שאת נרשמת למוסד לימודים ואל תטעי מכך שאולי במועד מסוים המוסד דורג במקום טוב.