שלום רב, אני מעוניינת להתחיל ללמוד תואר ראשון במנהל עסקים (עם התמחות כלשהי) במכללה למנהל בראשון לציון. הייתי רוצה לשמוע יותר על התואר, האם זה תואר שיש לו דרישה רבה בחוץ? האם זה תואר קשה? כמה זמן נמשך התואר? האם יש סטאג' אחרי התואר ואם כן כמה זמן הוא נמשך? לאיזו התמחות יש הכי הרבה דרישה בחוץ?
אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ואם אפילו יש פה מישהו שלומד כרגע מנהל עסקים במכללת מנהל, אני אשמח לדבר איתו או איתה. :)
תודה רבה והמשך שבוע נפלא.
ח
חמדי טרבולסקי
תואר ראשון במינהל עסקים
שלום גל, בית הספר למינהל עסקים של המסלול האקדמי המכללה למינהל הינו המוסד האקדמי הגדול בתחומו במדינת ישראל, המשרת למעלה מ-4,500 סטודנטים שלומדים לתואר ראשון ושני. 14,000 הבוגרים שלנו מאיישים עמדות ניהוליות בכירות בענפי התעשיה והשירותים במגזר הפרטי, הציבורי והממשלתי כאחד.
במסגרת הלימודים מוצעות לסטודנטים מגוון תוכניות ללימודי תואר ראשון ושני, שילוב לימודי טכנולוגיות מידע במסגרת לימודי חשבונאות ולימודי שיווק, התמחויות נרחבות בתורת השיווק, הפרסום (בשיתוף ארגון הפרסום העולמי) , מימון וטכנולוגיות עסקיות.. כל אלו נעשים בשיתוף פעולה הדוק עם חברות וארגונים מובילים במשק.
התואר נחשב מאוד בשוק העבודה , הלימודים נמשכים שלוש שנים וכוללים קורסים כגון: סטטיסטיקה, מתמטיקה , כלכלה, חשבונאות ועוד, שמצריכם השקעה ותרגול.
בהצלחה.
נ
נועם
אני לומד מנע"ס התמחות במימון במכללה למינהל
היי גל, אני לומד במכללה למינהל מנהל עסקים עם מימון. אני כרגע בשנה שנייה. הלימודים הם 3 שנים ואין התמחות אחכ. אני חושב שההתמחות שלי היא הגדולה ביותר, למרות שגם שיווק וגם חשבונאות הם קבוצות גדולות. אם יש לך שאלות, תשאלי בכיף
ג
גל
היי נועם
קודם כל תודה רבה על התגובה! סוף סוף לשמוע ממשהו שלומד את התואר זה הכי טוב! הייתי רוצה לשמוע מה אתה חושב על ההתמחות ב "טכנולוגיות עיסקיות", הייתי אצל היועצת במכללה למנהל, אבל משום מה לא נראה שהיה לה יותר מידי סובלנות אלי והיא לא הסבירה לי כמו שציפיתי שיהיה. אני אשמח אם אתה תגיד לי מה דעתך על "טכנולגיות עיסקיות" או שילוב של "טכנולוגיות עיסקיות ושיווק" (למרות שזה לימודי ערב)
אם אתה רוצה שאפנה אליך במייל, רק תגיד! :) המשך יום נעים!
ח
חמדי טרבולסקי
תואר ראשון במנהל עסקים
שלום גל, ניתן להיפגש עם ראש התוכנית של טכנולוגיות עסקיות ולקבל הסברים נוספים על ההתמחות, ניתן לתאם דרך יועצות הלימודים .