התחלתי ללמוד ראיית חשבון באו"פ. משך הלימודים כ"כ ארוך. רציתי לשאול אם יש סיכויים להשתלב במקצוע עוד טרם סיום התואר, כלומר לעבוד בהנה"ח או בבנק ללא תואר ראשון. הנסיון שלי הוא כמעט אפסי, ואין לי הרבה סבלנות, לדעתי עדיף להשתפשף במקצוע לפני סיום התואר ולא "לקפוץ למים" בלי לדעת איך העבודה תכלס.
מ
מיכאל
אנסה לעזור
לימודים באו"פ לא רק ארוכים אלא גם קשים מאוד, מומלץ להשקיע בלימודים ולהגיע לממוצע גבוה - מעל 90. לממוצע גבוה יש ערך מוסף לניסיון בנקאי בתור טלר אין! נכנסת לתחום בעייתי במוסד בעייתי (קשה ללמוד, יותר מ50% לא יגיעו לסוף התואר ויפרשו באמצע - יעברו לתואר בניהול וכו'). הנה"ח את לא יודעת לעשות אז מקסימום שתעשי זה תפקיד אדמיניסטרטיבי - שוב אין שום ערך מוסף. בבסוף שנה ראשונה תתחילי לחפש התמחות / טרום התמחות זה דבר היחידי שיכול לקדם אותך.
א
אושרת
תואר ראשון באו"פ
האם זה משנה אם אני לומדת במכללת ר"ג? איך אפשר לעבוד ולהגיע לממוצע 90 בתואר כזה???
מ
מיכאל
זה המצב
לא משנה שאת לומדת במכללת ר"ג, דרך אגב את הקורסים המתקדמים בחשבונאות (מאוחדים ופיננסית מתקדמת) בכל מקרה לומדים בת"א. את חייבת ממוצע גבוה, לפחות בהתחלה, אחרת לא תמצאי התמחות או תמצאי במשרד קטן וגם זה בספק.
ש
שני יונגר
עבודה בבנק כמקביל ללימודים
שלום אושרת,
במהלך הלימודים לתואר אפשר לעבוד בעבודות התחלתיות בבנקים, אם כטלרית או בתחומי מוקדי השירות. שתי הדרכים טובות כדי להיכנס לעבודה בבנק בסופו של דבר וקבלת קביעות לאחר סיום התואר האקדמי.
אני מאוד מסכימה שכדאי להשתפשף במקצוע או לפחות בתחום הכללי לאורך הלימודים אם הדבר אפשרי. לפחות תלמיד את אופי המערכת הבנקאים ותוכלי לדעתם אם היא המסגרת המתאימה לך או לא.