הייי, האם בלימודי מנהל עסקים בהתמחות חשבונאות אני אוכל לעבוד בסיום התואר גם בעבודות שמאפשר התואר כלכלה וניהול או מנהל עסקים בהתמחות במימון, כלומר גם ככלכלנית למשל... ? וכך, אוכל לצאת "מורווחת" מכל הכיוונים ?
-שנית,אני ירושלמית ויש לי התלבטות בנוגע ללימודים במכון לנדר שבירושלים או במרכז האקדמי המכללה למינהל בראשון לציון ? מה ההבדל בין המכללות אם בסיום הלימודים אני מקבלת את אותו התואר ? האם יש הבדל בקורסים במהלך התואר ?
המון תודות...
ק
קימי
יש מקרים בהם הדברים חופפים
הכל תלוי בעצם בחפיפה ב"איך קוראים לתואר" לבין מה שהוא אומר ומה את לומדת בקורסים בתכל'ס. עקרונית לא חושב שיש דרך לצאת מרווחת מכאן ומכאן. בתארים האלה, אבל שווה לבדוק פרטנית עם מוסד הלימודים. אני הייתי צריך לבחור בנושא ובסוף הלכתי על שוק ההון במכללת נתניה במקום על מנהל עסקים כדי להתרכז יותר בבנקאות.
ש
שני יונגר
מנהל עסקים בהתמחות בחשבונאות
שלום נעמה,
אם התואר שלך הוא תואר במנהל עסקים וחשבונאות, לא תוכלי לעבוד ככלכלנית כי לימודי הכלכלה שלך לא יהיו מספקים. כן תוכלי לעבוד בכל מיני עבודות בתחום הפיננסי או אם תבחרי בכך תוכלי להכנס לתחום ראיית החשבון.
בין שני מסלולים שונים בשתי מכללות שונות כמובן שיש הבדלים. הדרך לעמוד על ההבדלים היא פשוט לגשת לפגישת ייעוץ בכל מכללה ולקבל את הפרטים המלאים כולל רשימת הקורסים וההתמחויות שמציעה כל מכללה ולערוך השוואה. אני באופן אישי לא בעד נסיעות ארוכות ללימודים, זה מתיש וגוזל המון זמן פנוי שיכול לשמש לטובת עבודה או לימודים בבית.