שלום שמי יניב ברצוני לדעת היכן ללמוד ראית חשבון אני כרגע חושב על שני מקומות אפשריים או באריאל האוניברסיטה החדשה {{ או במכללה למנהל ?
עכשיו עוד שאלה שאני אשמח אם תענו לי עליה -- חשבונאות ומנהל עסקים (המכללה למנהל)? או כלכלה וחשבונות (אוניברסיטה)? במה כדי לי לבחור ?
ומי מבין השניים נחשה ליותר יוקרתי ¡?
מ
מיקי
substance over form
כלל חשוב בחשבונאות, כדאי להכיר, לא משנה איך תקרא למרכז האוניברסיטאי באריאל זה עדיין ישאר מכללה.
ע
עדי
כלכלה ומנהל עסקים באריאל
היי, אני סטודנטית בכלכלה ומנהל עסקים באריאל. בלימודי התואר יש את ההתמחויות הבאות: חשבונאות, שיווק, מימון, ניהול משאבי אנוש, כלכלה ציבורית ושמאות מקרקעין. כך שאם אתה מתעניין, אלו המסלולים שיש. לגבי הראיית חשבון באריאל- לא שמעתי, אבל שווה לבדוק אם אתה רוצה ללמוד דווקא את זה, כי המוסד עצמו ברמה וממליצה
ש
שני יונגר
מסלולי לימודי עם חשבונאות
שלום יניב,
אענה לך רק על החלק השני של שאלתך מכיוון שאינני יכולה לערוך השוואות בין מוסדות הלימוד.
יש הבדל בין התארים להלן: חשבונאות ומנהל עסקים- תואר שמשלב שני תארים המשלימים זה את זה מהפאן של תחום המימון. בלימודי חשבונאות שמים דגש פחות על לימודי מימון ובוגר המסלול מקבל את להימודי המימון מצידו של המנע"ס. מה שהופך את הרו"ח לבעל ידע נרחב גם במימון שזה מעולה! כלכלה וחשבונאות- תואר מאוד מורכב, אך עם זאת משלב שני מקצועות שונים. למי שעובר את המשוכה הגבוהה הזו יש שני מקצועות ביד גם רו"ח וגם כלכלן.
אני לא יודעת לומר לך מי יותר יוקרתי, שניהם מצויינים כל אחד בדרכו.