שמי יסמין יש לי רקורד של 6 שנות עבודה במשרד מכובד , למעשה הייתי יד ימינו של המנהל מהות העבודה הייתה ברמה של הגשת מאזן לרו"ח ודוחות כספיים .... במהלך העבודה למדתי סוג 2 + חשבת שכר ( משרד התמ"ת + לשכת רו"ח ). לאחרונה התפטרתי במטרה לעלות את השכר שלי... ( קיבלתי 5,000 נטו) . עשיתי חפיפה ל- 3 בנות שהחליפו אותי . כרגע אני נמצאת בפרשת דרכים ומתלבטת מה כדאי ללמוד על-מנת להתקדם ברמת השכר... אם כרגע לימודי ראיית חשבון לא על הפרק בעבורי מה כדאי אם כך ללמוד (סוג 3 , ייעוץ מס, מדופלם ... ) . לפי מה שהבנתי לימודי ייעוץ מס הם במסלול של פעם אחת בשבוע בלבד במשך שנתיים האם יש מסלולים יותר אינטנסיביים וקצרים יותר?
בסוף דבר מה את מציעה לי לעשות? תודה רבה
ש
שני יונגר
לימודים לצורך קידום מקצועי
שלום יסמין,
ראשית כדאי מאוד שתנצלי את כישורייך הנוכחיים ואת ניסיונך במציאת תפקיד מקביל לזה שעשית אך בחברה גדולה יותר שם תוכלי להשתכר יותר ממה שהשתכרת בעבודתך הקודמת, זה אפשרי.
אני מניחה שהנה"ח סוג 3 תביא אותך לעיסוק בתחומים המשתלמים יותר מאלו שיכולת לעסוק בהם עד היום, בתחום הייעוץ מרבית העבודה היא של עצמאיים ולכן כדאי תחשבי אם זה מתאים לך.
אני מציעה שתלמיד או חשבונאות סוג 3 ואם תוכלי למצוא שילוב עם הנה"ה מדופלם זה יתן לך ידע שיבטיח לך קידום משמעותי.
כדאי מאוד שתפני לשירות של האתר כדי לשמוע אם יש מסלולים קצרים יותר באזור מגורייך, הם יכולים לתת לך תשובות מלאות.