שלום חמדי. הנני בשנה ג'(האחרונה) בתואר ראשון למנהל עסקים וכלכלה. אני מתחיל השנה את לימודי ההסבה בחשבונאות של בר אילן שנמשכים שנתיים וחצי. הם גם מציעים תואר שני בחשבונאות אחרי לימודי ההסבה שנמשכים שנה. סה"כ 3 וחצי שנים. 1)האם התכנית הינה יוקרתית וטובה לפי ידיעתך? 2)האם יש צורך במשרדים הגדולים לבעלי תואר שני בחשבונאות? 3)האם יש עדיפות לבוגר תואר ראשון בחשבונאות על פני בוגר לימודי תעודה ותואר שני בחשבונאות במשרדים הגדולים?
תודה רבה וגמר חתימה טובה.
ח
חמדי טרבולסקי
לימודי הסבה בבר אילן
שלום מיקי, ראשית אני מאחלת לך הצלחה בלימודים, לימודי תעודה בחשבונאות בבר אילן אכן מוכרים בשוק העבודה. הקבלה למשרדים בדר"כ תלוייה בציונים, במוסד בו למדת ובניסיון שצברת. הקבלה כוללת ראיון ,שבו שמים דגש על האישיות, ניסיון תעסוקתי, כישוריים אישיים וכד'...
בהצלחה.
מ
מייקי
האם יש צורך בתואר שני בחשבונאות?
היי חמדי. תודה רבה על התגובה אך עדיין יש בפי כמה שאלות ! שמעתי שמועה שאין צורך במשרדים היום לבעלי תואר שני בחשבונאות. האנשים שעושים את התואר הזה בד"כ הינם אנשי ראיית חשבון שרוצים רק להעשיר את הידע שלהם. אז אני מעדיף לא להסתמך על שמועה ולשאול אותך: 1)האם יש צורך במשרדים הגדולים לבעלי תואר שני בחשבונאות? 2)האם יש עדיפות לבוגר תואר ראשון בחשבונאות על פני בוגר לימודי תעודה ותואר שני בחשבונאות במשרדים הגדולים? תודה רבה. מייקי !