ביום רביעי הקרוב יש מבחן של משרד התמת, היום בשעה 19:17 קיבלתי טלפון שאולי אני לא יכולה לגשת למבחן בגלל חוסר נוכחות,
האם זה אפשרי שיכולים להגיד לי יומיים לפני המבחן שאני אולי לא יכולה לגשת, ורק יום שלישי אני אקבל תשובה
אשמח לתשובות תודה
מ
מיטל ווארפול
מבחן
שלום אני ממליצה לך לפנות עם שאלה זו למשרד התמ"ת ולמוסד הלימודים בו למדת ולבדוק לעומק את העניין בהצלחה מיטל
i
ilanit
מבחן המשך
מיטל שלום,
האם את יודעת למי לפנות במשרד התמת,
כי במוסד לימודים אף אחד לא נותן תשובה ברורה אחד מפיל על השני את האחריות, ואתמול הודיעו לי שהיום רק אני אוכל לקבל תשובה , יום אחד לפני מבחן וגם החתימו אותי על טופס שאם הם בכל זאת מגישים אותי אז אני אצטרך להגיע ל 2 מפגשים נוספים וכמו כן, לשלם להם תוספת של 100 ש"ח.\
האם זה מקובל? האם את יודעת מי יכול לעזור לי במשרד התמת?
תודה ויום טוב
מ
מיטל ווארפול
משרד התמ"ת
שלום לך עלייך לפנות למשרד התעשייה המסחר והתעסוקה אגף בכיר להכשרה ולפיתוח כח – אדם תחום בחינות בהצלחה מיטל
א
אתי
מבחן הנהחת חשבונות
יש לי שאלה אמורה לגשת למבחן מעשי בדצמבר יש תאריך איך יכול להיות שעד עכשיו אין תאריך לעיוני יכול להיות שידחו אותו בגלל זה אין תאריך
נ
נועה חזן
דחיית בחינות
שלום אתי,
בתקופה הנוכחית הכל יכול להיות - בעקבות הקורונה דברים רבים השתנו ולכן יש לבדוק מול הגוף המבצע את הבדיקה או מול מוסד הלימודים בו למדת ודרכו את נרשמת.
בברכה, נועה חזן - יועצת לימודים
ש
שי
מבחני תמ"ת בחשבי שכר
היכן אפשר למצוא מבחנים העיוניים עדכניים של חשבי שכר של התמ"ת על-מנת לתרגל לפני מבחן
נ
נועה חזן
מבחני תמ"ת לחשבי שכר
שלום שי,
אני לא מכירה מאגרים עדכניים למבחנים הללו - יכול להיות שישנם אתרים בתשלום או ספרים בתשלום המאגדים בתוכם מבחנים משנים קודמות. אולי יש למוסדות הלימוד המציעים קורסי הכנה, חומרים עיוניים למכירה. באינטרנט הפתוח, קצת יותר קשה למצוא מבחנים נגישים באופן מלא מהשנים האחרונות.
בברכה, נועה חזן - יועצת לימודים
מ
מורן
מבחן תמת
הי אני אמורה לעשות מבחן תמת באפריל ,אני מניקה עם מי עלי לדבר בנוגע להארכת זמן?
י
יואל רטנר
מבחני תמ"ת לחשבי שכר
יש לחשבונתון ספרי מבחנים עיוני + מעשי מעודכנים לחשב שכר מתכונת משרד הכלכלה והתעשייה ( לשעבר משרד העבודה)