שלום אני מבקשת שתסיעו לי בשכר הלימודים שלי אני אמא לשלושה ילדים ואני לומדת שנה שניה אבל אני לא יכולה להמשיך בלימודיי בשל המצב הכלכלי הקשה
מ
משלב ניבאל
בקשת סיוע בשכר הלימוד
בקשה לסייוע בשל מצב כלכלי קשה
נ
נועה סטרוז
מלגות על רקע מצב כלכלי
שלום ניבאל,
מלגות על רקע מצב כלכלי קיימות מטעם גורמים ומוסדות שונים ברחבי הארץ וכמובן שגם מטעם מוסדות הלימוד השונים עצמם. כל אחד ממוסדות הלימוד ברחבי הארץ (מכללות ואוניברסיטאות) מציעים מלגות פנימיות לסטודנטים המגיעים מרקע כלכלי נמוך ומתקשים לשלם את שכר הלימוד שלהם. בין המלגות השונות קיימות מלגות התנדבות שונות כמו מלגת פר"ח למשל, מלגות לחיילים משוחררים (עד 5 שנים מיום השחרור), מלגות מטעם העיריות והמועצות האזוריות ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו נין לערוך חיפוש לפי קריטריונים ספציפיים ומילות מפתח באמצעות לשונית החיפוש שהוספנו. חשוב לציין כי אם מדובר במלגות עבור שנת הלימודים הנוכחית (שמסתיימת בקיץ) כמעט ולא קיימות מלגות חיצוניות בכלל ולכן מומלץ לפנות קודם כל למוסד הלימודים בו את לומדת ולאחר מכן לערוך חיפוש נוסף אחר מלגות חיצוניות.
מוסדות לימוד שונים ברחבי הארץ מציעים מלות לסטודנטים גם לאחר שנתם הראשונה בלימודים - מלגות התנדבות, מלגות סיוע כלכלי למועמדים המגיעים ממצב כלכלי קשה, מלגות קיום ועוד. מלבד זאת קיימות מגוון מלגות ייעודיות לאמהות חד הוריות ולכן צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות שונות שיכולות להתאים עבורך. קחי בחשבון שבגלל שאנחנו נמצאים בשלב מאוחר יחסית של שנת הלימודים רוב הסיכויים שמלגות מטעם מוסד הלימודים יהיו יותר זמינות עבורך ממלגות מטעם גורמים חיצוניים שבד"כ נסגרות לכל המאוחר במהלך הסמסטר הראשון.