הגשתי לפני כמה חודשים בקשה למילגת שיקום שכונות של משרד החינוך.אני תושבת פריפריה טבריה
נ
נועה סטרוז
מלגת שיקום שכונות של משרד החינוך
שלום מזל,
תשובות למלגת משרד החינוך מגיעות בד"כ במהלך חודש אפריל ולעיתים אף יכולות להגיע לקראת חודש מאי או בתחילתו. לקבלת מידע מדויק על התאריכים תוכלי לפנות לרחוב ז'בוטינסקי 1 שיכון ד' טבריה.
במקביל אני חייבת להמליץ לך לפנות למלגות שונות ולהגיש כמה שיותר מועמדויות, בטח ובטח בתקופה זו של השנה כשרוב המלגות עדיין פתוחות, כדי לא לפספס אף הזדמנות לסיוע במידה ותצאי לא זכאית למלגת משרד החינוך.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכלי לערוך חיפוש לפי נושאים באמצעות לשונית החיפוש שהוספנו.
מלגת לימודים
אני תושבת שכונת קטמון ח' בירושלים . בני לומד במכללת הדסה עיצוב תעשייתי. ידוע לי שפרוייקט שיקום שכונות פועל בשכונה, האם הוא זכאי למלגה?
נ
נועה סטרוז
מלגות שיקום שכונות בירושלים
שלום אביבה,
עיריית ירושלים ומשרד השיכון והבינוי מציעים מלגת שיקום שכונות לתושבי שכונות ספציפיות בירושלים. יש אתר ייעודי למלגות מטעם עיריית ירושלים ושם תוכלי למצוא את רשימת השכונות הנכללות בפרויקט והנחיות להגשת המועמדות למלגה.
חשוב לציין שזה שאת גרה בקטמון לא יהיה רלוונטי כל עוד הבן שלך רשום במקום כך שחשוב לוודא שבתעודת הזהות שלו הוא רשום גם כן כתושב קטמון בשנים האחרונות לפחות.
בברכה, נעה
א
אהרן
מלגות
שלום. רציתי לשאול האם ישנם מלגות מיוחדות לתושבי אשדוד?
ט
טל בוטנר
מלגות לתושבי אשדוד
שלום אהרון,
לתושבי אשדוד ישנם כמה מלגות ייעודיות ללימודים וביניהם: מלגות עיריית אשדוד, מלגות קרן אשדוד כיוונים על שם משפחת גז, מגלות שיקום שכונות ועוד. ישנם גם מלגות מטעם מוסדות הלימוד עצמם. בכדי להיות זכאי למלגות צריך להציג מגורים בעיר ע"פ תז למס' שניםץ בנוסף לכך אתה צריך לבדוק את תנאי קבלה לכל מלגה בנפרד.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המלגות השונות שציינתי ומספר מלגות נוספות שיוכלו להתאים עבורך.
בהרבה ערים בארץ קיימות מלגות שיקום שכונות אבל מבלי לדעת באיזה עיר מדובר יהיה לי קשה להמליץ ולהסביר על מלגה ספציפית.
אשמח אם תפנו אלינו עם מידע נוסף או תשאירו את הפרטים שלכם בטופס יצירת הקשר המקוון שצירפתי עבורך בתחתית ההודעה כדי שיועץ מטעמנו יחזור אלייך בהקדם ויסייע לך במציאת המלגות המתאימות עבורך.