איך אני יכולה לדעת אם מגיעה לי מילגה ברישום לקורס משאבי אנוש?
נ
נועה סטרוז
מלגות ללימודי משאבי אנוש
שלום נעיין,
האם מדובר בקורס - כלומר לימודי תעודה או מסלול לתואר? בד"כ כשמדובר בלימודי תואר הרבה יותר קל למצוא מלגת לימודים כי קיימות מלגות פנימיות וחיצוניות למוסדות הלימוד השונים ולכן אני שואלת. במידה ומדובר בלימודי תעודה אני ממליצה לך לפנות קודם כל למוסד הלימודים בו את מעוניינת ללמוד לבירור לגבי מלגות פנימיות שהם יכולים להציע עבורך ולאחר מכן לפנות ללשכת התעסוקה, המוסד לביטוח לאומי ומכרז הצעירים באזור מגורייך (ניתן לפנות גם לעירייה או למועצה האזורית) לקבלת מידע על מלגות נוספות או אפשרויות סיוע שהם יכולים להציע לך.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכלי לערוך חיפוש לפי קריטריונים ספציפיים באמצעות לשונית החיפוש שהוספנו. במידה ואת זקוקה למידע נוסף תוכלי לפנות אלינו בכל עת אך נזדקק למידע נוסף עלייך ועל מסלול הלימודים שבחרת כדי לעזור.
קורס - לימודי תעודה במש"א
היי שוב, המון תודה על המענה המועיל. במידה וניתן, אשמח לקבל המלצה על מוסדות המעבירים קורס לימודי תעודה של משאבי אנוש.
נ
נועה סטרוז
לימודי תעודה במשאבי אנוש
שלום מעיין,
יש כמה מוסדות לימוד בהם ניתן ללמוד בקורס לניהול משאבי אנוש, ביניהם: המכללה האקדמית גליל מערבי, מכללת מישלב, המרכז הישראלי לניהול ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע נוסף על המסלול ומוסדות הלימוד. לקבל המלצות תוכלי לפנות לסטודנטים שכבר לומדים בקורסים השונים שימנו בפנייך את היתרונות והחסרונות.