אני עו"ס לבנות עולות חדשות מאתיופיה. האם קבלת מלגה למימון לימודים והוצאות מחיה מותנית בשירות צבאי או לאומי
נ
נועה סטרוז
תלוי מאוד במלגה שאליה את מעוניינת להגיש מועמדות
שלום עליזה,
הרבה מאוד מלגות תלויות בשירות צבאי או לאומי וזה לא סוד כי עמותות וגופים רבים מעדיפים מועמדים שעברו שירות צבאי או לאומי מלא אך אין זה אומר שלא תוכלי למצוא מלגות שיתאימו עבורך. היות ולא ציינת באיזה מלגה את מעוניינת מעט קשה לי לומר האם יש לך אפשרות לקבל אותה והאם היא תלויה בשירות צבאי או לאומי ולכן אני יכולה להמליץ לך לפנות ישירות לגוף המציע אותה או לפנות ליועצי הלימודים שלנו באמצעות הטופס המקוון שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה לקבלת מידע על מלגות שיכולות להתאים עבורך בתורה מישהי שלא שירתה בצבא ולא התנדבה בשירות לאומי.
מלגה למי שלא שרתה בצבא
שלום רב, אני מחפשת עבור חברה של בתי , מלגה. היא בת 21, היא השתחררה מהצבא על רקע נפשי בניגוד לרצונה. מעוניינת ללמוד חינוך מיוחד במכללת תל חי. מצבה הסוציואקונומי מאוד לא טוב, ואינה יכולה לקבל עזרה מההורים. אילו מלגות מתאימות לה ? תודה יונת
נ
נועה סטרוז
מלגות לסטודנטים שלא שירתו שירות מלא
שלום יונת,
יש ברחבי הארץ מגוון מלגות לימודים שונות, גם למי שלא שירת שירות מלא או אפילו שירת בכלל, בין המלגות יש מלגות הצטיינות, מלגות פריפריה, מלגות על סמך מצבו הכלכלי של הסטודנט, מלגות לפי מסלול הלימודים בו לומד הסטודנט ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכלו לאתר מלגות לפי קריטריונים ספציפיים ולמצוא את המלגות המתאימות ביותר לחברה של ביתך.
חשוב לציין כי עליה להתחיל להגיש מועמדות למלגות כמה שיותר מוקדם ולא לחכות לתחילת שנת הלימודים כך יהיו לה יותר אפשרויות מביניהן.