היי, רוצה לקבל מידע על מלגה להשלמת בגרויות או למכינה. יש משהו שתוכלו להציע לי?
נ
נועה סטרוז
מלגות להשלמת בגרויות ומכינות
שלום רב,
התשובה לשאלה שלך מתחלקת לשני חלקים: 1. מלגות להשלמת בגרויות: ברחבי הארץ ישנם מספר פרויקטים, גופים ומוסדות שונים שמציעים סיוע להשלמת בגרויות גם ללא עלות בכלל, ביניהם: אינטרלקט interlect, מרכזים להשלמת השכלה למבוגרים הקיימים בערים שונות בארץ (בעיקר בפריפריה) - ניתן לברר היכן באמצעות העירייה או מרכזי הצעירים בעיר, פרויקט היל"ה ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על הפרויקטים השונים כך שתוכל לבחור את אלה המתאימים ביותר עבורך. 2. לימודי מכינה - אם אתה מעוניין בלימודי מכינה חשוב לדעת שכמעט כל מוסדות הלימוד בארץ המציעים לימודי מכינה בתחומים השונים מציעים מלגות ואפשרויות מימון שונות שמגיעות ישירות מטעמם ולא מגופים חיצוניים כך שאם אתה כבר יודע היכן אתה מעוניין לבצע את המכינה אני ממליצה לך לפנות ישירות אליהם לקבלת מידע על המלגות שהם יכולים להציע עבורך.
היות ולא ציינת היכן אתה מעוניין ללמוד ומה מעט קשה לי למקד אותך ולכן, במידה ויש לך שאלות נוספות תוכל לפנות אלינו בכל עת באמצעות הפורום ואעשה כמיטב יכולתי למקד יותר את התשובות שלי.
קיימות מגוון מלגות המאפשרות השלמת בגרויות ופסיכומטרי לאלו שאינם יכולים להרשות לעצמם לממן את המסלול בעצמם. בין המסלולים והקרנות המציעות מלגות להשלמת בגרויות: הקרן והיחידה להכוונת חיילים משוחררים, משרד החינוך, רשויות ועיריות מקומיות ועוד.
בין המוסדות והגופים המציעים מלגות לפסיכומטרי: הקרן והיחידה להכוונת חיילים משוחררים, עמותת קדמה, עמותת יכולת ועוד.
היות ומדובר בגופים ומוסדות שונים צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה לטופס יצירת קשר מקוון בו תוכלי להשאיר את הפרטים שלך כך שיועץ מטעמנו יחזור אלייך ויעזור לך למצוא את הגופים המתאימים ביותר עבורך.