למיטב ידיעתי המכללה האקדמית וינגייט מציעה מלגות לימודים רק לסטודנטים הלומדים במסלולים האקדמיים ולא לקורסים ולימודי תעודה אך בכל מקרה אני מאוד ממליצה לך לפנות למזכירות מוסד הלימודים עצמו לבירור לגבי כל אפשרות סיוע שיוכלו להציע לך. לגבי מלגות חיצוניות - למיטב ידיעתי לא קיימות מלגות ייעודיות ללימודי תעודה להדרכת כושר אך יכול להיות שאם הקורס נמשך עד שנה תוכל לקבל מימון/סיוע מלשכת התעסוקה.
מילגה לקורס מדריכי כושר חוץ מרוכז
היי אני מלווה משפחות ברווחה בנתניה , אשמח לסייע למשפחה שמעוניינת ללמוד את הקורס של מדריכי כושר שבעתיד גם תוכל לעבוד ולהתפרנס מזה האם היא חד הורית
נ
נועה חזן
מלגות לקורס מדריכי כושר
שלום אטי,
היות ומדובר בלימודי תעודה יש מספר מצומצם יחסית של מלגות אך הן קיימות - הרווחה יכולה לסייע במימון של לימודי תעודה למשפחות שמוכרות ומטופלות ע"י המערכת כך תשוכלי לפנות לממונים עלייך לבקשת סיוע. בנוסף, ניתן לפנות למוסד לביטוח לאומי, מלגת אימפקט, קרן מעגלים, מלגות הסתדרות המח"ר, עמותת על"ה ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המלגות שציינתי ומספר מלגות נוספות שיוכלו להתאים. במקביל, אני ממליצה לפנות למוסד הלימודים המציע את ההכשרה כדי לבדוק כיצד הם יוכלו לעזור.