שלום, אני לומדת בחטיבת הבניים ושנה הבאה אני עולה לתיכון. התקבלתי ל"תיכון הישראלי למדעים ואומנויות". לצערי הלימודים במקום מאוד יקרים ובעקבות המשבר הכלכלי התרומות שבית הספר מקבל מאוד נמוכות וכן, גם המלגות שהוא נותן לתלמידים.
אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי למצוא מלגה, אני מאוד רוצה ללמוד שם ואני מקווה שמכיוון שההורים שלי לא יכולים לממן לי את כל הלימודים אצטרך ללמוד במקום אחר. בבקשה עזרו לי, תודה.
מ
מיטל
מלגה לתלמיד תיכון
שלום, אנא פני לאתר לייעוץ אישי חינם תוכלי לעיין גם בלוח מלגות באתר, לכל מלגה קיימים תנאי זכאות שונים. ניתן לפנות גם לעירייה ביישוב בו את מתגוררת..... קיימות מלגות שונות לתלמידי תיכון עבור חונכות, ופעילות חברתית. בהצלחה מיטל
ל
לי
תגובה
אני חיפשתי הרבה, פשוט אין משהו שמתאים לקריטריונים שלי. אני לא באה ממשפחה דלת אמצעים, אני לא גרה בעיירת פיתוח יש לי שני הורים כבר לא נחשבים "כעולים חדשים". רוב המלגות הם מאנשים התורמים למוסד כלשהו ולסטונדנטים. בנוסף, רוב המלגות ניתנות באמצע שנה הבאה או שמועד הגשת הבקשה עבר. בבקשה, אם אתם מכירים עמותה ספיציפית אני אשמח לעזרה.
מ
מיטל ווארפול
מלגה לתלמיד תיכון
שלום, ניסית לפנות לעירייה במקום מגורייך? קיימות מלגות שונות לתלמידי תיכון עבור חונכות, ופעילות חברתית. תנסי גם לבדוק בבנק שאליו את שייכת גם הם מציעים לעיתים מלגות לימודים ללקוחות שלהם. תוכלי לפנות לאתר לייעוץ אישי חינם. בברכה, מיטל
ב
באשר
סכום לעזרה....
שלום... אני לומד בחטיבת הבניים והשנה אני עולה לתיכון ... בבית ספר שלי צריך לשלם כל שנה 2000שקלים ללימודים לשנה השנה הזאת וגם השנה שלפניה לא שילמתי את שכר הלימוד כלומר אני מחויב ל4000שקלים ועקבות המשבר הכלכלי והמשפחתי שלנו לא יכולתי חשלם אפילו סכום קטן.... אשמח אם תוכלו לעזור לי כי אוכל להישאר בבית הספר שלי... ותודה מראש