אני כיום נמצאת בצומת דרכים כבת 50 אחרי עבודות במזכירות וקורס מזכירות רפואית הייתי רוצה להמשיך בתחום הרפואי כהעשרה או כעבודה לעתיד אך אין לי יכולת כספית לכך האם אוכל לקבל מלגה או מה אתם יכולים להציע לי
נ
נועה סטרוז
מלגות ללימודים בתחום הרפואה
שלום אביבה,
בשביל להמליץ לך על מלגות שיכולות להתאים עבורך אני צריכה לדעת לאיזה תחום את מכוונת בתוך עולם הרפואה היות ולכל מסלול דרישות שונות מהמועמדים ומלגות שונות שיכולות להתאים רק לו. חשוב לציין שבגילך, אפשרות טובה יכולה להיות פניה ללשכת התעסוקה שמציעה סיוע ומימון חלקי (של עד 85%) ללימודים מקצועיים. בנוסף, מועצות מקומיות ומשרד הבריאות מציעים גם הם (באזורים מסוימים בארץ) מלגות וסיוע במימון לימודים לאוכלוסיות שנחשבות מוחלשות כך שזו גם אפשרות עבורך.
אשמח מאוד לסייע לך יותר אך אני זקוקה ליותר מידע לגבי המסלול בו את מתעניינת. תוכלי לפנות אלינו באמצעות פורום הלימודים או לפנות ליועצי הלימודים שלנו באמצעות הטופס המקוון ליצירת קשר שצירפתי עבורך בתחתית ההודעה.
מענה לתשובתכם
מאחר שעברתי קורס במזכירות רפואית הייתי רוצה להמשיך ולהתמקצע בעניין אפילו בעניין קורס לקיחת דמים או בנושא אחר כגון תזונה ואורח חיים בריאותי משהו בסגנון
נ
נועה סטרוז
קורסים והכשרות בתחומי הרפואה
שלום אביבה,
לצערי לא קיימות מלגות רשמיות במסלולים שאת מחפשת אך יכול להיות שאם תמצאי מוסד לימודים שמתאים עבורך הוא יוכל להציע לך מלגות פנימיות, פריסה נוחה יותר של תשלומים או אפילו הלוואה מותנית. אני ממליצה לך במקביל לפנות למועצה האזורית באזור מגורייך כדי לברר האם את זכאית למלגה או סיוע מטעמם (בד"כ מתאים לתושבי פריפריה או ערים שנחשבות כבעלות אוכלוסיות מוחלשות).