למיטב ידיעתי מלגות לנשים גרושות קיימות רק לאלו שהן גם אמהות חד הוריות ולא גרושות ללא ילדים אך אין זה אומר שלא תמצאי מלגת לימודים שמתאימה עבורך. היות ולא ציינת היכן את לומדת (או מעוניינת ללמוד) ובאיזה מסלול מעט קשה לי להמליץ על מלגות ספציפיות ולכן אומר לך שבאופן כללי מוסדות הלימוד השונים בארץ מציעים סיוע כלכלי ומלגות שונות לאוכלוסיות שנחשבות "מוחלשות" - סטודנטים מהפריפריה, בני מיעוטים ועוד. בנוסף ישנן מלגות חיצוניות שונות שיכולות להתאים עבורך וככל שתתחילי מוקדם יותר בהליך הגשת הבקשות כל סיכויי הקבלה שלך למלגות השונות יגדל.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מאגר מלגות ענק בתחומים ומסלולים שונים שם תוכלי לערוך חיפוש ממוקד באמצעות לשונית החיפוש שהוספנו.
נשמח מאוד לסייע לך במציאת מלגה מתאימה אך לא ציינת מאיפה אתה, מה אתה לומד, האם מדובר בלימודי תואר או תעודה ובאיזה מוסד לימודים את לומד מה שמאפשר לי לתת לך רק מידע כללי.
קיימות ברחבי הארץ מלגות שונות מטעם גופים ומוסדות שונים - המלגות השונות מתחלקות לקבוצות ביניהן: מלגות התנדבות שונות, מלגות לבני מיעוטים, מלגות למסיימי שירות לאומי או צבאי מלא ועוד.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגו תענק בו תוכל למצוא מלגות שיתאימו עבורך. במקביל אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו אתה מתעתד ללמוד לקבלת מידע על מלגות פנימיות מטעמם שיכולות להתאים עבורך.