שלום וברכה, אני סטודנטית שנה א' למדעי המחשב ואני נשואה+ילד, ומצב סוציו אקונומי לא משופר, אשמח לדעת איזה מלגות מתאימות לי...
ח
חנה
מלגת גוגל - האם היא עוד רלוונטית?
שלום רציתי לדעת האם מלגת גוגל היא רלוונטית כעת ? אני סטודנטית שנה א' למדעי המחשב. תודה
נ
נועה סטרוז
מלגת גוגל ללימודי מדעי המחשב
שלום חנה,
מלגת גוגל עדיין פתוחה להרשמה אבל רק עד סוף החודש לכן עלייך למהר ולהגיש את ל המסמכים הנדרשים. חשוב לציין כי זכאים למלגה סטודנטים לתואר ראשון, שני או דוקטורט אשר סובלים מנכות גופנית או נפשית כמו דיסלקציה, דיכאון, התקפי חרדה ואפילפסיה. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע נוסף על המלגה עצמה ואני ממליצה לך להיכנס במקביל לאתר המלגה כדי להתחיל למלא את הטפסים הנדרשים.
ברחבי הארץ מגוון מלגות ומוסדות שונים המציעים סיוע לסטודנטים הלומדים מדעי המחשב. בין המוסדות השונים והמלגות השונות: מלגת מנהיגי שוליך, מלגת קרן לביא, מלגת קרן עזריאלי, מלגת הצטיינות מטעם מוסד הלימודים בו את לומדת ועוד. חשוב לציין כי מוסדות רבים סגרו כבר את המלגות לפני תחילת הלימודים ולכן חשוב לפנות אליהם בהקדם האפשרי כדי לברר האם את עדיין יכולה להגיש מועמדות.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע נוסף על המלגות שציינתי ומלגות נוספות ייעודיות ללימודי מדעי המחשב.