שלום לכם - אשמח לקבל פרטים עבור מלגת לימודים - תודה מראש אתי פריד
נ
נועה סטרוז
מלגות ייעודיות לנשים בגיל 60+
שלום אתי,
אשמח לקבל מידע נוסף על מסלול הלימודים בו את מעוניינת להשתלב ומוסד הלימודים בו את מתעניינת כדי להציע לך את המלגות המתאימות ביותר עבורך.
ברחבי הארץ ישנם מוסדות וגופים רבים המציעים מלגות שונות - מלגות התנדבות, מלגות על סמך מצב כלכלי, מלגות לחיילים משוחררים, מלגות חד הוריים ועוד. וכדי לנסות ולמקד את האפשרויות שלך אני זקוקה למידע נוסף.
צירפתי עבורך בינתיים קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכלי לערוך חיפוש לפי קריטריונים באמצעות לשונית החיפוש המתקדם שלנו.
מלגות לימודים לנשים בגיל 60
שלום לכם - אשמח לברר לגבי קבלת מלגת לימודים - אני אלמנה מזה 8 שנים בגיל 60 מעוניינת בקורס/לימודים דיבור מול קהל אשמח לתגובה תודה אתי,
נ
נועה סטרוז
מלגות לימודים לנשים בגיל 60 ומעלה
שלום אתי,
בד"כ מלגות מוצעות עבור לימודים אקדמיים ולכן קשה יותר למצוא מלגות ללימודי מקצועיים שלא במסגרת תואר. אני ממליצה לך לפנות למוסד לביטוח לאומי כדי לבדוק האם יוכלו להציע לך סיוע בלימודים מקצועיים היות ומדובר בגוף שבד"כ מסייע לשכבות מסוימות באוכלוסיה להתקדם מבחינה מקצועית ואישית. מלבד זאת תוכלי לפנות למוסד הלימודים בו את מתעניינת כדי לבדוק האם יוכלו להציע לך תכנית סיוע, הלוואות או חלוקת תשלומים שתהיה נוחה גם לך וגם להם.