שלום רב.. אני סטודנט למשפטים שנה א בקריה האקדמית אונו.. ואני זקוק למלגות כדי להסדיר את שכר הלימוד.. הייתי לוחם בשרות סדיר מלא אני גר לבד בדירה שכורה וההורים שלי לא יכולים לעזור לי בתשלום מכיוון ששניהם לא עובדים.. אשמח לעזרה... תודה מראש
נ
נועה סטרוז
מלגות לשנת הלימודים הנוכחית - הקריה האקדמית אונו
שלום איתמר,
הקריה האקדמית אונו מציעה מגוון מלגות לימודים לסטודנטים שלה, ביניהן: מלגות הצטיינות המתבססות על הצלחתו של הסטודנט בלימודים ומלגות לסטודנטים במצוקה כלכלית. בשלב זה של השנה מלגות פנימיות מטעם מוסד הלימודים הן האופציה הטובה ביותר עבורך מכיוון שחלק מאוד גדול מהמלגות כבר נסגרו.
בנוסף למלגות פנימיות ישנן מלגות פריפריה, לסטודנטים (לוחמים וחיילים משוחררים ובוגרי שירות לאומי) שמגיעים מהפריפריה או לומדים בה יכולים לקבל - מדובר במלגה מטעם הקרן והיחידה להכוונת חיילים משוחררים שנפתחת במהלך הסמסטר הראשון ולכן יש להתעדכן באתר הקרן בתאריך המדויק.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ייעודיות לחיילים ולוחמים משוחררים כך שתוכל להגיש כמה שיותר בקשות למלגות שעדיין רלוונטיות ואני ממליצה לך לפנות במקביל למוסד הלימודים שלך ולקרן והיחידה להכוונת חיילים משוחררים כדי לברר לגבי כל סיוע שיוכלו להציע עבורך.