אני מבקשת את עזרתכם כדי לקבל מלגה כי מצבי הכלכלי קשה מאוד . ואבי המפרנס היחידי בבית ויש לי עוד 3 אחים שלומדים בבית הספר. ואמי לא עובדת, ואני לא מעוניינת להפסיד את הלימודים שלי .
נ
נועה סטרוז
מלגת לימודים לתואר
שלום נוף,
היכן אתה לומד? מה אתה לומד? מתי התחלת ללמוד? האם סיימת שירות צבאי או לאומי מלא? כל אלו שאלות שאני זקוקה לתשובות עליהם כדי לנסות ולעזור לך למצוא את מלגת הלימודים המתאימה ביותר עבורך. תושבי פריפריה למשל, שסיימו שירות צבאי או לאומי מלא זכאים למלגה, מועמדים שמעוניינים להתנדב בתמורה לסיוע כלכלי יכולים להירשם למלגת פר"ח ועוד. בנוסף כמעט כל מוסדות הלימוד בארץ מציעים סיוע כלכלי לסטודנטים שלהם ע"י מתן מלגות פנימיות לסטודנטים שמתקשים לעמוד בתשלום.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות לימודים בו ניתן לערוך חיפוש לפי קריטריונים באמצעות לשונית החיפוש המתקדם שהוספנו ולקראת שנה הבאה אני ממליצה לך להתחיל להגיש בקשות למלגה כבר בינואר או פברואר ולא לחכות כחודש אחר תחילת הלימודים.
מלגה
שלום נעה , אני לומדת במכללה האקדמית צפת , אני בחורה בדואית , אני לומדת ספרות , מוסיקה ואמנות (תחום אמנות) , זאת השנה הראשונה , כוונתי לעשות את השירות הלאומי אחרי הלימודים כי אנחנו הבדואים מתנדבים לזרועות הביטחון . לכן אני לא היה לי שום הכוונה ולא ידעתי למי לפנות חיפשתי אתכם בגוגל ופניתי אליכם וכלי תקווה לעודד ולתמוך בבחורות בדואיות שרוצות ללמוד.
בברכה, נוף
נ
נועה סטרוז
מלגות לסטודנטים בני מיעוטים
שלום נוף,
בד"כ משרד החינוך וגופים נוספים בארץ מציעים מלגות לסטודנטים בדואים ולסטודנטים בני מיעוטים אחרים אך כל זה קורה בשלב הרבה יותר מוקדם של השנה ולא לאחר תחילת שנת הלימודים. באופן כללי חשוב להקפיד ולהגיש כמה שיותר בקשות למלגות השונות בשנה שלפני תחילת הלימודים.
כרגע, האפשרות הטובה ביותר שלך היא פניה למכללת צפת לגבי מלגות פנימיות שיכולות להתאים עבורך - מלגות הצטיינות, מלגות בני מיעוטים, מלגות התנדבות ועוד.