היי בחיפושים אחרי מלגה ראיתי שכולם דורשים שאני יהיה מוכרת ע"י המל"ג אבל אני שייכת למה"ט ולכן אני נפסלת אוטומטית רציתי לדעת אם יש מלגות שמתאימות להנדסאים.
נ
נועה סטרוז
מלגות להנדסאים
שלום נופית,
ברחבי הארץ יש מספר גופים וקרנות המציעים מלגות ייעודיות לסטודנטים במסלולי הנדסאי, ביניהן: תכניות עתידים - התכנית מציעה להנדסאים, בוגרי שירות צבאי או שירות לאומי מלא, הלומדים ומתגוררים בפריפריה, מימון מלא של הלימודים בתוספת מלגות קיום חודשיות של 1,500 שקלים, תכנית Top Group - מלגה מבית אינטל לתלמידים בשנת הלימודים האחרונה שלהם כאשר מטרת המלגה היא בעצם להקל על הכניסה של הסטודנטים לשוק העבודה, קרן אלרוב - מלגה ייעודית לסטודנטים משכבות אוכלוסיה הנחשבות חלשות יותר ומלגות פר"ח - מלגות המתאימות לסטודנטים בכל מסלול לימודים המעוניינים בסיוע כלכלי בתמורה למספר שעות התנדבות שבועיות. בנוסף, כמעט כל מוסדות הלימוד המציעים מסלולים ללימודי הנדסאי מציעים מלגות פנימיות לסטודנטים שלהם כך שיש לך כמה אופציות לסיוע כלכלי.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המסביר על המלגות השונות שציינתי למעלה כך שיהיו לך כל הפרטים הנדרשים ותוכלי לבחור את המלגה המתאימה ביותר עבורך.