מלגות למגזר החרדי ללימודי ביולוגיה באוניברסיטה הפתוחה
מלגות למגזר החרדי ללימודי ביולוגיה באוניברסיטה הפתוחה
יוסף
1 תגובות
אני חרדי, ואני מתחיל ללמוד בעוד שבוע וחצי באוניברסיטה הפתוחה לתואר בביולוגיה, נרשמתי ל3 קורסים. איזה מלגות מתאימות לי? הבנתי שרוב המלגות כבר נסגרו, אז איזה מלגות יתאימו לי לשנה הבאה? ומתי התאריך שצריך להירשם אליהם?
תודה רבה רבה מראש
נ
נועה סטרוז
מלגות ללימודים באוניברסיטה הפתוחה
שלום יוסף,
אומנם חלק גדול מהמלגות לשנת הלימודים הנוכחית נסגרו אך אין זה אומר שלא תוכל למצוא מלגה שמתאימה לך. אני ממליצה לך לפנות קודם כל לאוניברסיטה הפתוחה שמציעה מגוון מלגות לימודים לסטודנטים שלה ולא כולן הספיקו להיסגר כך שזו האופציה הטובה ביותר עבורך כרגע. מלבד זאת צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר רחב מאוד של מלגות לימודים שם חלק מהמלגות יכולות להתאים עבורך גם לשנה הנוכחית וגם לשנה הבאה.
מאוד חכם להתחיל ולתכנן כבר עכשיו לשנה הבאה היות ורוב המלגות הגדולות מתחילות את ההרשמה והגשת המסמכים הראשוניים כבר בחודש ינואר ופברואר כמו מלגת משרד החינוך ומלגות מפעל הפיס. כמו כן, ברחבי הארץ ישנם מספר גופים ומוסדות שמציעים מלגות ייעודיות לסטודנטים שבחרו במסלולי המדעים השונים, ביניהם מלגות חונכות ללימודי מדעים המתאימות לסטודנטים במקצועות המדעים שלמדו בתיכון את המקצועות המדעיים ברמת חמש יחידות. מדובר במלגה על סך 5,000 ש"ח שמוענקים בתמורה לכ-120 שעות התנדבות שנתיות. המלגות מתפרסמות באתר דיקנט הסטודנטים בסביבות החודשים מאי ויוני.