מתי יהיו תשובות זכאות למלגה? אם לא קיבלתי עד עכשיו תשובה זה אומר שלא התקבלתי?
נ
נועה סטרוז
מלגת "חבר" - תשובות וזכאות
שלום יאיר,
התאריך האחרון לשליחת המסמכים למלגה היה בסוף יוני כך שיכול להיות מאוד שעדיין לא התפרסמו תשובות למלגה. בנוסף רוב הגופים בארץ המעניקים מלגות לימודים מודיעים גם לאלו שלא זכאים למלגה ולא נותנים להם להגיע למסקנה הזאת בעצמם כדי שלא יפספסו מלגות נוספות.
כדי לקבל תשובה וודאית אני מאוד ממליצה לפנות ישירות לחבר באמצעות כתובת המייל המופיעה בדף ההרשמה למלגה ובאתר חבר או בטלפון לפי פרטי ההתקשרות המופיעים גם הם באתר חבר.
בברכה, נעה
י
יאיר
מלגת "חבר" - תשובות וזכאות
בטלפון הנציגה אמרה לי שהם לא יודעים ולשלוח במייל, אבל במייל אין מענה... לאתר של חבר אני לא יכול להיכנס כי השתחררתי מקבע לפני 3 שנים. אם מישהו יודע אשמח שיעדכנו פה
ב
בתאל
מלגת חבר
גם לי עדין לא שלחו תשובות.. כשהתקשרתי אמרו שהם לא יודעים ולשלוח מייל ובמייל לא עונים כבר יותר מחודש.. אם עונים לך בסוף אשמח שתעדכן ובהצלחה :)
ע
עמרי
תשובות למלגת "חבר"
אהלן נעה, המייל שיש בהקשר של המלגה - Milga@hvr.co.il - אינו רלוונטי. הוא נותן מענה אוטומטי שהוועדה תתכנס בחודש יולי, ותשובות יפורסמו לאחר מכן. עכשיו אוקטובר, כן?
בטלפון אין עם מי לדבר, ובנוגע למייל - שלחתי באוגוסט שאלה בנוגע לתשובות, ועד היום לא קיבלתי תשובה.
בברכות, עמרי.
ש
שיר
מלגת חבר
הבנתי כי יש כבר תשובות למלגת חבר, אני לא קיבלתי עדין תשובה לבקשה שלי. שלחתי מספר מיילים ולא ענו ובנוסף התקשרתי וכמה פעמים נאמר לי שיחזרו אלי אך כבר כחודש שלא חוזרים אלי וכל פעם מנפנפים אותי. יש עם מי לדבר? אם לא קיבלתי תשובה זה אומר שלא קיבלתי את המלגה? הם צריכים לשלוח לי גם אם לא קיבלתי? בנוסף אשמח לדעת אם יש כאן סטודנטים שקיבלו מכתב על כך שהם לא זכאים למלגה. תודה