אני ברק סטודנט בן 25 מירושלים ,לתואר ראשון באקדמיה למוסיקה בירושלים. אני עובד מאוד קשה בעבודה עם ילדים סיעודיים ובעוד שתי עבודות . ובגלל שעם זאת רק אני מתמודד לבד כי אבא שלי עם נכות נפשית ללא עבודה , ויש לי אח עם סעיף נפשי ועליו צריך לשלם מלא כסף , ואמי מתקיימת רק מכספי גמלאות ,זה מקשה עלי וחוץ מזה אני לא גר בבית כי אין מספיק מקום גם לי ולבעלה של אמא שלי וגם לו יש 4 ילדים שרק הוא דואג להם וחוץ מכך ואני מרגיש כל הזמן מאויים ע״י המעונות והלימודים שאם לא אשלם בזמן אז יקרה ככה וככה . זאת אומרת שאני חי בתחושה שאם אני עושה את הטעות הכי קטנה בזמן או כסף . אז הכל מתפרק . וזה מפריע לי בלימודים המחשבות האלה שחוזרות כל יום ובנוסף יש לי בעיות קשיי קשב וריכוז והעבודה קשה מדי והלימודים קשים מדי ואני לא דורש יותר מדי אלא סכום בסיסי שאיתו אוכל להשיג אוכל ושתייה וקצת עזרה בדירה לצורך הישרדות. אשמח שתיענו לי בהקדם . יום טוב!
נ
נועה סטרוז
מלגות לימודים ומחייה
שלום ברק,
סטודנטים רבים מתקשים לשלם על שנת הלימודים שלהם כל פעם מחדש ולכן תהליך הגשת הבקשות למלגות השונות בארץ מתחיל כבר בחודש ינואר של כל שנה לקראת שנת הלימודים הבאה. כיוון ששנת הלימודים מתחילה בחודש הקרוב נשארו הרבה פחות מלגות אך אני בטוחה שנוכל למצוא מלגות שיתאימו עבורך ויסייעו לך.
למיטב יידעתי מוסד הלימודים שלך מציע מלגת לימודים על בסיס מצב סוציו אקונומי שתאריך ההגשה האחרון אליה הוא סוף דצמבר כך שיש לך עוד זמן וללא קשר אני ממליצה לפנות אל מזכירות בית הספר לקבלת מידע על מלגות פנימיות נוספות שיכולות להתאים עבורך. מלבד זאת תוכל להירשם לפרויקט פר"ח או למלגה עבור מעורבות בקהילה שגם הן כמו שהמלגה הקודמת שציינתי מופיעות באתר האינטרנט של האקדמיה למוזיקה.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות לימודים שיכולות להתאים עבורך כך שתוכל להמשיך ולחפש מלגות מתאימות במידה ואלו שהצעתי לא מתאימות עבורך.