שלום . ברצוני לבקש את עזרתכם בבחירת מימון/ מלגה מתאימה . אודה אם תוכלו להפנות אותי לכמה מלגות רלוונטיות תודה רבה ליאת
נ
נועה סטרוז
מלגות לימודים ומלגות קיום
שלום ליאת,
לפני שאספר לך על המלגות השונות אליהן תוכלי להגיש מועמדות ועל האפשרויות השונות הפתוחות בפנייך חשוב לי מאוד להדגיש כי יש הרבה מאוד מלגות שבשלב זה של השנה כבר נסגרו ומשנת הלימודים הבאה אני ממליצה לך להתחיל ולחפש מלגות מתאימות כבר בחודש ינואר או פברואר. בחודשים האחרונים לפני תחילת שנת הלימודים נשארות בד"כ מעט מלגות וכל המלגות הגדולות ביותר כמו מלגת משרד החינוך או מפעל הפיס נסגרו.
לגבי מלגות שכן יכולות להתאים עבורך בשלב זה - אני ממליצה לפני הכל לפנות למוסד הלימודים בו את מתעתדת ללמוד כדי לבדוק לגבי מלגות פנימיות שיכולות להתאים עבורך. בנוסף אוכל להמליץ לך על כמה מלגות כלליות היות ולא ציינת איפה ומה את הולכת ללמוד: מלגות חיילים משוחררים המתאימות לכל מי שסיים שרות לאומי או צבאי מלא לפני פחות מחמש שנים, מלגות פריפריה לכל הסטודנטים המגיעים מהפריפריה או הולכים ללמוד בפריפריה או בירושלים, מלגות מטעם המועצות האזוריות השונות בארץ ועוד.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכלי לעיין ולחפש מלגות לפי קטגוריות באמצעות לשונית החיפוש הייחודיות שלנו.