חדשה בכל הנושא הנ"ל, נרשמתי לפני חודש הלימודים מתחילים חודש הבא וצריכה מלגה ואף כמה. והמכללה הפנתה אותי לאתר זה עבור הצעת מלגה לשנה הקרובה. האם כל המלגות כבר סגורות? יש פתוחות עדיין? איך זה עובד כל עניין המלגות?
תודה מראש.
נ
נועה סטרוז
מלגות לשנת הלימודים הקרובה
שלום גילה,
אכן קיימות עדיין מלגות לימודים אך יחסית מעט (בד"כ המלגות הגדולות נסגרות להרשמה בין פברואר לאפריל כך ששנה הבאה מומלץ להתחיל מוקדם יותר).
אם למכללה שלך אין מלגות מתאימות עבורך תוכלי לפנות למלגות התנדבות שונות כמו פר"ח למשל שמציעה סיוע כספי לסטודנטים שיתנדבו בקהילה מספר שעות בשנה. כמו כן ישנן מלגות פריפריה המתאימות לסטודנטים המגיעים מהפריפריה או עוברים ללמוד בפריפריה או בירושלים ומגיעים מרקע כלכלי קשה.
היות ולא הענקת לי שום מידע עלייך מאוד קשה לי להמליץ לך על מלגות ספציפיות ולכן צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות לימודים שם תוכלי לערוך גם חיפוש ממוקד לפי נושאים.
היי נעה
היי נעה אילו פרטים את צריכה שאעביר לך עליי בכדי עזרה מקיפה יותר אעביר לך בכיף כי אני ממש מתקשה להבין איזו מלגה רלוונטית ואילו כבר אינן והנייד יהיה גלוי לכולם במידה וארשום בכדי שתחזרו אלי ?
נ
נועה סטרוז
מלגות לימודים לסטודנטים חדשים
שלום גילה,
אם תפני ליועצי הלימודים שלנו באמצעות הטופס המקוון שמצורף בתחתית ההודעה הטלפון לא יפורסם אך אני אישית לא יכולה לחזור אלייך בטלפון ולכן אני ממליצה לך לא לפרסם פה את המספר שלך בפורום.
לגבי המלגות הייתי שמחה לדעת מה את מתכננת ללמוד, היכן וכד'. המלגות הגדולות במיוחד כבר סגורות אך יש לא מעט מלגות שיכולות עדיין להתאים עבורך כמו למשל מלגת פר"ח או מלגת פריפריה כמו גם מלגות המגיעות ממוסד הלימודים בו את הולכת ללמוד שב"ד נסגרות בשלב הכי מאוחר.