שלום וברכה רציתי לדעת לאיזה מלגות אני זכאית והאם לא מאוחר מדי להגיש מועמדות למלגות? אני מתחילה ללמוד עבודה סוציאלית באוניברסיטה העברית באוקטובר הקרוב..
נ
נועה סטרוז
מלגות לשנת הלימודים הקרובה 2015-2016
שלום מעיין,
אנחנו אכן קרובים מאוד לפתיחת שנת הלימודים האקדמית ויש מלגות רבות שכבר נסגרו ולא תוכלי להגיש אליהם מועמדות אך אין זה אומר שאין בכלל סיכוי למצוא לך מלגה מתאימה.
לפני הכל אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו את מתעתדת ללמוד לקבלת מידע על מלגות פנימיות וסיוע כלכלי שהם יכולים להציע לך. מלבד זאת יש מגוון מלגות שיכולות להתאים עבורך אך לא ציינת יותר מידי פרטים על עצמך ולכן מעט קשה לי להתאים לך מלגות ספציפיות ואני יכולה להמליץ לך לפנות לקישור שצירפתי עבורך בתחתית ההודעה למאמר המאגד בתוכו מגוון מלגות לימודים שם תוכלי לחפש מלגות ספציפיות לפי פרמטרים שתבחרי.
לקראת השנה הבאה אני מאוד ממליצה להתחיל להתעניין במלגות השונות כמה בחודש אפריל או מאי כך שלא תפספסי כל כך הרבה אפשרויות.
כמו מעיין :) האם לא מאוחר מדיי ?
כמו שמעיין שאלה , האם לא מאוחר למצוא מלגות ?
(לימודים בתחום אחר , יותר בכיוון הנדסאי מכונות/אלקטרוניקה/מחשבים/בקרה. תושב עמק חפר.)
ולא רואים לינק מצורף כאן
תודה מראש דרור
נ
נועה סטרוז
תאריך אחרות להגשת מלגות
שלום דרור,
אף פעם לא מאוחר מידי להגיש בקשה למלגות אך ישנן תקופות בשנה (כמו עכשיו) שכמות המלגות קטנה מהרגיל היות וחלק גדול מהן נסגרות כבר בין החודשים מאי לאוגוסט.
אני יכולה להמליץ לך לפנות לפני הכל למוסד הלימודים שלך כדי לברר לגבי מלגות לימודים פנימיות שיכולות להתאים עבורך ולאחר מכן לפנות לקישור המצורף בתחתית ההודעה שלי (תחת השם מלגות להנדסאים) שם תוכל למצוא רשימת מלגות המתאימות ספציפית להנדסאים.