שלום רב, ברצוני להגיש הצעה למחקר מקדם בחוג ללשון עברית באוניברסיטת חיפה כשחלק מהנושא הינו עיסוק בשפה היידיש. מבקשת לקבל פרטים בנוגע לקבלת מלגה, בברכה, יהודית
נ
נועה סטרוז
מלגות מתאימות למחקר
שלום יהודית,
יש כמה מוסדות וגופים ברחבי הארץ המציעים מלגות למחקר והן מופרדות לפי קטגוריות: מלגות לנשים, בני מיעוטים, סטודנטים מצטיינים מהפריפריה, מלגות כלליות ועוד. לא ציינת מה למדת ואיפה ומה הם הציונים שלך מהתארים הקודמים ומעט קשה לי לכוון אותך מקום ספציפי ולכן צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המאגד בתוכו מגוון מלגות (לפי קטגוריות) לסטודנטים המעוניינים במלגות למחקר.
מלגה מתאימה למחקר מקדים
נעה, ראשית תודה רבה על המענה המהיר. סיימתי תואר ראשון ושני בלשון עברית והוראה אוניברסיטת חיפה והממוצע הינו 88.(אני מורה במקצועי) כרגע אני בשלבים ראשונים של הצעה למחקר מקדים בלשון עברית (יהיה בו עיסוק חלקי בשפה היידיש). האם כעת תוכלי למקד אותי למלגות התאימות לנתונים?האם הגשת המלגה היא רק לקראת השנה הראשונה של לימודי הדוקטורט ולאחר אישור הצעת המחקר או גם במהלך השנה בה אני כותבת את ההצעה? תודה יהודית
נ
נועה סטרוז
מלגות למחקר
שלום יהודית,
בד"כ יהיה לך מאוד קשה עד בלתי אפשרי להתחיל את החקר בלי מימון או סיוע כלכלי כך שמומלץ מאוד להתחיל את כל התהליך מראש ולא במהלך המחקר. מעט קשה לי למקד אותך על מלגה ספציפית בגלל התחום בו בחרת ולכן צירפתי עבורך את הקישור בתחתית ההודעה למאגר רחב מאוד של מלגות ואפשרויות סיוע למעוניינים להתעסק במחקר.
קרן בוביס - כתובת
שלום נועה, מבין המלגות ראיתי כי קרן בוביס יכולה להיות קרן שאוכל לפנות אליה, אבל לא מצאתי את הכתובת/טלפון,פרטים כלשהם. תוכלי לעזור לי בנושא? תודה רבה יהודית
נ
נועה סטרוז
מלגות מטעם קרן בוביס
שלום יהודית,
לצערי אין באפשרותי להעביר פרטי התקשרות באמצעות הפורום אך אני יכולה להמליץ לך ליצור קשר עם האוניברסיטה כדי לקבל מהם את הפרטים להם את זקוקה וכדי לוודא שהם אכן עובדים עם קרן בוביס.