אני פונה אליכם ונרשמת למלגה כי המצב הכלכלי במשפחה לא טוב אמא לא עובדת ואבא שלי עובד חצי עבודה ויש לי 6 אחים בבית.
נ
נועה סטרוז
לאיזה מלגה נרשמת?
שלום יסמין,
הגעת לפורום לימודים כליי שאינו מעניק מלגות על סמך מצב כלכלי אך כן מסייע ומציע מלגות שונות שיכולות להתאים עבורך. לפני הכל אני ממליצה לך ליצור קשר טלפוני עם הגוף אליו התכוונת לשלוח את ההודעה שהגיעה לפורום שלנו (כנראה בטעות) כך שיוכלו להסביר לך האם את זקוקה למסמכים או פרטים נוספים כדי לסיים את הגשת מועמדותך למלגה. בנוסף, אני ממליצה לך לפנות לכמה גופים שונים במקביל ולא להגיש בקשה אחת למלגה כך יהיו לך יותר אפשרויות לזכות במלגה בסופו של התהליך.
ישנן מלגות שונות שיכולות להתאים עבורך, מלגות מטעם מוסד הלימודים בו את לומדת, מלגות הצטיינות ומלגות התנדבות כמו פר"ח למשל שמציעים מלגות סיוע וקיום בתמורה למספר שעות התנדבות בקהילה. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המאגד בתוכו מגוון מלגות קיום כמו קרן קציר, כאן גרים בכיף ועוד. ואני ממליצה לך לעבור על הרשימה בהקדם האפשרי כדי להגיש כמה שיותר בקשות לפני שהמלגות יסגרו לקראת תחילת שנת הלימודים.
לכל שאלה תוכלי לפנות אלינו בשנית באמצעות הפורום ונשמח לעזור לך למצוא את המלגה המתאימה עבורך.