אני לומדת באוניברסיטה הפתוחה, אני רוצה מלגה או עבודה אשר מתאימה ללמודים שלי אם יש אולי מלגת עירייה מתאימה..
נ
נועה סטרוז
מלגות האוניברסיטה הפתוחה
שלום שרה,
לצערי בתור פורום לימודים לא נוכל לעזור לך למצוא עבודה אך נשמח מאוד לעזור לך למצוא מלגה שתתאים עבורך. האוניברסיטה הפתוחה מציעה מלגות פנימיות שונות לסטודנטים שלה: 1.מלגת סיוע כלכלי. 2.מלגות הצטיינות. 3. מלגות לעולים חדשים. 4.מלגות ספורט ועוד. חלק מהמלגות של האוניברסיטה כב נסגרו אך תוכלי להגיש בקשות לסמסטר אביב ואני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים עצמו בכל מקרה לקבלת מידע על מלגות שהם יכולים להציע עבורך שאולי לא מופיעות באתר האוניברסיטה. מלבד זאת ישנן עיריות רבות המציעות מלגות לימודים אך זאת תוכלי לברר רק מול העירייה במקום מגורייך (היות ולא ציינת היכן את גרה יהיה לי קשה לעזור לך למצוא).
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות לימודים בו חלק מהמלגות יכולות להתאים עבורך. אני מאוד ממליצה להתחיל ולהגיש בקשות בהקדם היות ומספר המלגות קטן ככל ששנת הלימודים מתקרבת.
איזה מלגות ספורט יש באוניברסיטה הפתוחה? מה הדרישות?
נ
נועה סטרוז
מלגת ספורט של האוניברסיטה הפתוחה
שלום רב,
האוניברסיטה הפתוחה מעניקה מלגת ספורט במידה והמועמד יכול להציג הצטיינות בתחרויות ספורט אישיות ו/או קבוצתיות לפי קריטריונים אשר קובעת ועדת הספורט באוניברסיטה הפתוחה. שאר הדרישות מופיעות בעמוד המלגות של האוניברסיטה הפתוחה יחד עם אפשרויות נוספות למלגות שונות.