שלום רב, כל הכבוד לכם על עבודתכם הנפלאה. זהו אתר ממש נפלא בתחום הלימודים 1. אני חרדי בן 28, ספרדי, שגר בקריות. נרשמתי ללימודי תואר ראשון בחינוך מיוחד ואודה לכם אם תשלחו לי קישור למלגות הרלוונטיות עבורי. 2. שמעתי שגם אצלכם באתר ישנה אפשרות לקבלת מלגה. אשמח אם תרשמו אותי לכך.
נ
נועה סטרוז
מלגות ללימודי חינוך לדתיים וחרדים
שלום אושרי,
לפני הכל תודה רבה על המחמאות והשבחים. לגבי המלגות, גופים וחברות רבות בארץ החליטו להציע מלגות וסיוע לדתיים וחרדים כך שיוכלו להשתלב גם הם באקדמיה. בין המלגות השונות תוכל למצוא את קרן קמ"ח, תכנית המח"ר, ידידות טורונטו ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המאגד את כל המלגות הללו וכמה נוספות כל שתוכל למצוא את המלגה המתאימה ביותר עבורך. המלגה שאנחנו הצענו הייתה רלוונטית לשנת הלימודים הנוכחית ולכן היא כבר סגורה ברגע שתפתח מלגת לימודים חדשה תוכל לראות אותה באתר שלנו או בעמוד הפייסבוק שלנו.
היי
נכון שיש מלגות לחרדים ויש הרבה אבל אם תשימו לב רוב המלגות מיועדות לגברים ולא לנשים ושאר המלגות שמיועדות לכלל הציבור ברובן פונות למי ששירת בצבא. . מה שמונע מנשים חרדיות ודתיות את רוב המלגות
נ
נועה סטרוז
מלגות לנשים ולדתיות וחרדיות
שלום לאה,
ישנן מלגות ייעודיות לגברים חילוניים, דתיים וחרדים אך ישנם גופים ומוסדות שמציעים מלגות ייעודיות לנשים בדיוק באותה מידה.
צירפתי עבורך בתחתית ההודעה קישור למאגר מלגות המתאים לנשים בכלל ולנשים דתיות בפרט.