רציתי לדעת אם יש מלגות לחיילים בשירות סדיר, תודה רבה
א
אברהם גרין
כמה מימון יש למכינה?
מה סכום המימון למכינה אקדמית?
נ
נועה סטרוז
קיימים סוגים שונים של מלגות לימודים
שלום אברהם,
מלגות ללימודי מכינה בד"כ מוענקות ע"י מוסד הלימודים עצמו. קיימות מלגות מלאות, חלקיות, הלוואות ועוד. היות ולא ציינת את מוסד הלימודים בו אתה מתעניין או את מסלול הלימודים בו אתה מתעניין קשה לי מאוד לכוון אותך למלגות מתאימות ולכן צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר רחב של מלגות לימודים בו חלק מן המלגות יכולות להתאים עבורך.
באיזו מכינה אתה מעניין? באיזה מסלול לימודים אתה מתעניין? אני זקוקה לפרטים נוספים כדי למצוא ולהציע לך את המלגות המתאימות עבורך.
בברכה, נעה
נ
נועה סטרוז
תלוי מה את רוצה ללמוד והיכן?
שלום עמית,
מלגות לימודים לא בהכרח מתבססות על המצב התעסוקתי בו אתה נמצא, בייחוד כאשר מדובר בעבודה שכמעט ולא מכניסה כסף. היות ולא הענקת שלי שום מידע על מסלול הלימודים בו אתה מעוניין, מוסד הלימודים ועוד. קשה לי מאוד לעזור לך למצוא מלגה מתאימה לצרכים שלך ולכן צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות רחב בו חלק מהמלגות יכולות להתאים עבורך. אני מאוד ממליצה לך לעבור עליו בהקדם כיוון ששנת הלימודים קרובה יחסית ואם אתה מתחיל ללמוד השנה חשוב שתדע שמרבית המלגות נסגרות בחודש הקרוב.
אשמח לעזור לך בשאלות נוספות ובמידע נוסף אך אני זקוקה לעוד אינפורמציה.
מלגות
רציתי לדעת אם יש מלגות למסלולי הנדסאים? אני עתיד להתחיל ללמוד הנדסאי בניין.
נ
נועה סטרוז
מלגות להנדסאים
שלום עמית,
קיימות מספר מלגות שיכולות להתאים עבורך כסטודנט הנדסאי בניין, ביניהן: קרן אלרוב, פרוייקט פר"ח, עתידים ועוד. בנוסף קיימות מלגות פנימיות ללימודי הנדסאי במוסדות הלימוד השונים המציעים את המסלול. אני ממליצה לך לפנות ישירות למוסד הלימודים בו אתה מתעתד ללמוד כדי לקבל מידע נוסף על המלגות שהם מציעים ויכולות להתאים עבורך.
בנוסף, צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה המאגד בתוכו מלגות לימודים המיועדות ספציפית לסטודנטים ממסלולי ההנדסה השונים.