אני בחורה חרדית, נשואה שנה ורוצה ללמוד תואר ראשון בהוראה למדתי הוראה, וכן את לימודי יעוץ מס ושנה הבאה אני עושה סטאז בזה וכן רציתי לעשות גם תואר איזה מלגות מתאימות לי
נ
נועה סטרוז
מלגות לחרדיות
שלום תמר,
בשנים האחרונות גופים ומוסדות רבים מציעים מלגות שונות לקידום נשים באקדמיה. מתוך המלגות השונות המוצעות לנשים ישנן מלגות שונות המתאימות ספציפית לנשים מהציבור החרדי, בין המלגות: קרן קמ"ח וארגון הסורופטימיסט. צירפתי עבורך בתחתית ההודעה קישור למאגר מלגות המתאימות לנשים חרדיות ולנשים בכלל ואני ממליצה לך לפנות במקביל למוסד הלימודים בו את מעוניינת ללמוד לקבלת מידע על מלגות פנימיות שיכולות להתאים עבורך.
מועד הרישום לשנת תשע"ו
תודה רבה על התגובה המהירה. רציתי עוד שאלה קטנה מתי מועד הרישום בערך למלגות של שנת הלימודים התשע"ו ואם ידוע לך על מלגת משרד החינוך.
נ
נועה סטרוז
מועדי הרשמה למלגות
שלום תמר,
מועדי ההרשמה למלגות משתנים בין מלגה למלגה ולכן אין באפשרותי לתת לך תאריך מדויק. לצערי מלגת משרד החינוך נסגרה לשנה הקרובה ולכן אני ממליצה לך להתחיל ולפנות לגופים השונים בהקדם האפשרי כדי שלא תפספסי מלגות נוספות.
צירפתי עבורך בתחתית ההודעה קישור למלגות נוספות שיכולות להתאים עבורך - לא בהכרח מלגות לנשים או לציבור החרדי אך גם הן יכולות להתאים.