שלום וברכה אני בוגרת סמינר ולומדת לתואר ראשון בהוראה במכללת הרצוג בשלוחה בסמינר נוות ישראל בירושלים,רציתי לברר האם יש אפשרות לקבלת מלגה מאיפה שהוא תודה רבה
ש
שני יונגר
איתור מלגה ללימודי חינוך והוראה
שלום אסתי,
מסיבה שאינה ברורה לי בדיוק דווקא ללימודי חינוך והוראה כמות המלגות היא הקטנה ביותר האפשרית. יחד עם זאת מכיוון שאת לומדת במוסד לימודים המוכר על-ידי משרד החינוך, כל מלגה המיועדת ללימודים אקדמיים יכולה להתאים לך. ראשית, אני חושבת שכדאי תמיד לנסות ולפנות למלגות לפי מצב סוציואקונומי או לפי מוצא ולאחר מכן למלגות אחרות. צירפתי לך את רשימת המלגות המלאה. כדאי לעבור עליה כדי לאתר מלגות שאולי יכולות להתאים לך.
ברחבי הארץ ישנם מוסדות וגופים רבים המעניקים מלגות לסטודנטים לתואר ראשון. התאריך ניתנים על סמך מצב כלכלי, מצב בריאות, מצב משפחתי ועוד. צירפתי עבורך בתחתית ההודעה קישור למאגר רחב של מלגות שחלק מהן יכולות להתאים עבורך. אני ממליצה לעבור על הרשימה בהקדם היות וכבר עכשיו חלק מהמלגות כבר לא רלוונטיות (כמו מלגת משרד החינוך) - שנת הלימודים מתקרבת במהרה וככל שעובר הזמן נותרות פחות ופחות מלגות. כמו כן אני ממליצה לך בחום לפנות למוסד הלימודים בו את לומדת כיוון שמוסדות לימוד רבים בוחרים להעניק מלגות פנימיות לסטודנטים שלהם.