שלום רב, מה הדרישות לגבי ההתמחות בנושא כירורגית פה ולסת ובאיזה מקומות אפשר להמשיך את הלימודים בכירורגית פה ולסת ?? והאם יש מלגות בשל ההתמחות ? כלומר , מי שיש לו בעיה כלכלית למי יכול לפנות בשביל מלגות לכירורגיה ?
בתודה מראש, שהירה
נ
נועה סטרוז
התמחות בכירורגית פה ולסת
שלום שהירה,
ישנם כמה בתי חולים בארץ המציעים התמחות בכירורגית פה ולסת, ביניהם: בית החולים רמב"ם, פוריה, שיבא, ברזילי ועוד. לגבי מלגות עלייך לפנות לבית החולים בו תקבלי את ההתמחות היות ולא מדובר במסלול לימודים רגיל.
לכל שאלה נוספת תוכלי לפנות ליועצי הלימודים שלנו באמצעות הטופס המקוון שצירפתי עבורך בתחתית ההודעה.
לגבי לימודי כירורגית פה ולסת - המשך
אז יש אפשרות לקבל מלגות להתמחות הזאת. האם יש בתי חולים בירושלים שיש בה ההתמחות הזאת ,, מחוץ להדסה עין כרם ? אני סיימתי רפואת שיניים במצרים וקיבלתי הרישיון לעבוד פה בארץ אבל רוצה להמשיך לכירורגית פה ולסת ולא קיבלתי הרשאה ללמוד בהדסה עין כרם אז חזרתי למצרים והתחלתי לימודי כירורגית פה ולסת ועכשיו אני בשנה שנייה שלי , אם אחזור ואגיש בקשה להמשיך בבתי חולים שבירושלים האם יחשבו לי את שנות ההתמחות שעשיתי במצרים ? ואם לא מה אפשר לעשות להשתלב במחלקת כירורגית פה ולסת בבתי חולים בירושלים? ולגבי המלגות שבבתי חולים לפי מה הקבלה למלגות תהיה ? כלומר, לפי איזה מצב והאם תהיה מלאה או חלקית ?
בתודה רבה, שהירה
נ
נועה סטרוז
אין הבטחה למלגות בזמן התמחות
שלום שהירה,
אין התחייבות למלגה במהלך ההתמחות, זה תלוי בבית החולים בו תעבדי. למיטב ידיעתי בירושלים יש כרגע התמחות בכירורגית פה ולסת רק בהדסה, יתכן ותצטרכי לבחור בית חולים אחר להתמחות שלך. לגבי ההכרה בתקופה שכבר עברת במצרים, גם היא מאוד תלויה בבית החולים שיבחר בך להתמחות, מנהל ההתמחות יכול להחליט שכל מה שעברת מתקבל או לקבל רק חלק.