קיבלתי זכאות למלגה רמה ב', ולפי הדרישות למשיכת המלגה יש להוסיף עותק מקורי לזכאות למלגה. ניסיתי להתקשר לטלדור אך הם לא עונים. האם ומתי אמור האישור להגיע אליי בדואר?
נ
נועה סטרוז
אישור על זכאות ממשרד החינוך
שלום רוני,
האישור אמור להגיע אלייך בקרוב אך אני ממליצה להמשיך ולהתקשר לקבלת מידע לגבי תאריך ההגעה. בכל אופן יש לך עד סוף חודש יוני 2015 לשלוח את המסמכים הנדרשים, שהם: 1.צילום ת"ז 2.אישור לימודים מקורי לאחר התאריך המצוין במכתב הזכאות. 3.כתב התחייבות חתום ע"י הסטודנט 4.מכתב אישור לזכאות מטעם משרד החינוך.
חשוב להיות סבלני ולהמתין למענה בטלדור ולזכור שהם מוצפים בשיחות בימים האחרונים ע"י כל מי שהגיש בקשה למלגה ומחכה לפרטים נוספים.
קישור לזכאות
הם שלחו מסרונים עם קישור לבדיקת זכאות מישהו יכול בבקשה לתת את הקישור?? הם לא עונים בטלדור (חיכיתי שעה וחצי על הקו ואז ניתקו אותי). האם יגיע גם מכתב בדואר?
נ
נועה סטרוז
קישור לזכאות מלגת משרד החינוך
שלום גיא,
כפורום כללי שאינו עובד עם מוסד לימודים או גוף ציבורי ספציפי אין באפשרותי להעביר לך את הקישור לבדיקת זכאות ולכן אני ממליצה להמשיך ולהתקשר בסבלנות לטלדור היות ונשארו ימים ספורים עד סגירת הבקשות לערעור במידה ואינך זכאי למלגה.
בברכה, נעה
ר
רחל שליידר
ערעור למלגת טלדור
מנסה להשיג את טלדור במענה הטלפוני על מנת להגיש ערעור כבר במשך יומיים אך הדבר בלתי אפשרי! לאחר המתנה ממושכת של 20 דקות השיחה מתנתקת. מה עושים?
נ
נועה סטרוז
את זקוקה לטפסים מטלדור
שלום רחל,
לצערי רק טלדור יכולים לעזור לך כי הם מסבירים לך את תהליך הגשת הערעור ומספקים לך את המסמכים המתאימים להגשתו מה שאף גוף או מוסד אחר לא יכול לעשות עבורך בשלב הזה. נשארו רק כמה ימים עד התאריך האחרון להגשת המלגה ממליצה להישאר על הקו ולהמתין בסבלנות למענה בטלדור.
בברכה, נעה
א
אלהאם
תשובה למלגת משרד החינוך
שלום, מתי מקבלים תשובה למלגת משרד החינוך? התקשרתי למשרד לא עונים, אבל במענה קולי אומרים שהתשובות נשלחו למייל וב sms ואני עוד לא קבלתי תשובה תודה
נ
נועה סטרוז
עלייך להתקשר ישירות לטלדור
שלום אלהאם,
התשובות למלגות יצאו לפני שבוע וחצי בערך, אפילו יותר. העצה הטובה ביותר עבורך היא להתקשר לטלדור ולהתאזר בסבלנות היות ונשארו רק 5 ימים עד התאריך האחרון להגשת ערעור ובמידה ותצטרך להגיש אחד תצטרך את עזרתם.
בברכה, נעה
א
אלהאם
תשובה למלגת משרד החינוך
שלום נעה,
התקשרתי הרבה פעמים ושלחתי מיילים אבל הם לא עונים, את יודעת מתי זה אמור להגיע בדואר? תודה, אלהאם
נ
נועה סטרוז
קשה מאוד לומר מתי זה יגיע
שלום אלהם,
היות ואנחנו לא עובדים ישירות עם טלדור אני יכולה רק לנחש שזה יגיע בימים הקרובים אך לצערי אין באפשרותי לתת תשובה וודאית וברורה.
בהצלחה ובברכה, נעה
ר
רידאן חסון
מלגת משרד החינוך
שלום , אני רוצה לדעת אם קיבלתי את מלגת משרד החינוך או לא
נ
נועה סטרוז
אתה צריך לפנות לטלדור
שלום רידאן,
התשובות לגבי זכאות למלגה התחילו להישלח לפני כמעט שבועיים בהודעות טקסט ומיילים. חשוב מאוד שתיצור קשר עם טלדור (שמספר הטלפון שלהם מופיע באתר בנק הדואר) בהקדם האפשרי היות והתאריך האחרון להגשת ערעור על אי זכאות הוא ה-31.5.15
בברכה, נעה
ר
רידאן חסון
קשר עם טלדור
שלום, אני מנסה להתקשר להם מהבוקר , הם לא עונים בכלל , וגם שלחתי מייל , ולא חזרו , בגלל זה אני שואל .
נ
נופר
לא קיבלתי תשובה
שלום, רציתי לדעת למה לא קיבלתי תשובה בקשר למלגה לא במייל ולא בsms, בנוסף זה לא הגיוני שכמעט שבוע שלם אין מענה.
ת
תומר
מלגת משרד החינוך
שלום אשמח להסבר קצר לגבי המלגה מי זכאי? ואם נכון להיות אפשר עדיין לקבלה? תודה תומר.
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך נסגרה לשנה הקרובה.
שלום תומר,
כפי שציינתי בכותרת מלגת משרד החינוך נסגרה לשנה הקרובה ולכן תוכל להגיש מועמדות רק בשנה הבאה. המלגה מחולקת לכמה קהלי יעד: חיילים משוחררים, נכי צה"ל, סטודנטים לתואר שני ושלישי, סטודנטים עניים ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה שיסביר לך על המסמכים השונים שצריך להגיש והטפסים השונים שתצטרך למלא.