בת 48 רווקה, סטודנטית שנה ב' ללא הכנסה לקחתי הלוואה למימון הלימודים ולא אשרו לי מלגה. כיצד אני מערערת? האם לשלוח מכתב או צריך טופס? הציעו לי לקחת הלוואה
נ
נועה סטרוז
ערעור למלגת משרד החינוך
שלום נורית,
אתחיל ואומר שערעורים למלגת משרד החינוך צריכים להיות מוגשים עד סוף החודש. את כל הפרטים תוכלי לקבל מטלדור - כולל טפסים לבקשת הערעור ולכן אני ממליצה לפנות אליהם רק בטלפון ולא להתחיל התכתבות במייל בזמן הקצר שיש להגשת הערעור.
בברכה, נעה
מ
מיכאל
ערעור משרד החינוך
המספרי טלפון של המלגות 086776032 לא עונים, ו039298497 מנותק, יש עוד מספרים שאפשר להשיג אותם?
נ
נועה סטרוז
פניה לטלדור
שלום מיכאל,
אין באפשרותי לכתוב ולחלק מספרי טלפון במסגרת הפורום אך אני יכולה להמליץ לך ליצור קשר עם טלדור שמספרם מופיע באתר דואר ישראל.
בברכה, נעה
מ
מזל יצחק
ערעור על אי קבלת המלגה
מ
מאיה גינה
אי זכאות לקבלת המלגה
רציתי לדעת למה לא זכאית לקבלת המלגה תודה
נ
נועה סטרוז
עלייך לפנות לטלדור
שלום מאיה,
הגעת לפורום לימודים כללי שאינו עובד ישירות עם אף מוסד לימודים וגם לא עם משרד החינוך. ממליצה לך ליצור קשר עם טלדור בהקדם האפשרי כך שאם תוכלי ותצטרכי להגיש ערעור תספיקי לעשות זאת לפני המועד האחרון (ה-31.5.15).
איך ועד מתי אפשר לערער על התשובה?
אני נשוי פלוס ילד ומפרנס יחיד. אני ואשתי סטודנטים. חי בשכירות, אין לי רכב. האם יש עניין לערער?
נ
נועה סטרוז
זכאות למלגה משתנה
שלום מנשה,
ישנם סטודנטים רבים החיים כיום בארץ במצב כלכלי קשה ולכן המדדים לפיהם בוחרים את הזכאים משתנים מידי שנה ואף פעם אי אפשר להיות בטוחים בזכאות. לפי דעתי תמיד שווה לערער על קבלת מלגה במיוחד עם המצב שאתה מציג. הגשת הערעור מתבצעת באמצעות מסמכים שמקבלים מטלדור עד ה31.5.15 ולכן אני מאוד ממליצה להתקשר אליהם עוד היום לקבלת המידע המדויק לגבי ההליך.
ערעור ויצירת קשר עם טלדור
איך אני יכולה לערער על תשובה שקיבלתי בקשר למלגה? ממש מוזר שלא קיבלתי. כנראה ששכחתי מסמך חשוב. עוד דבר, איך אני יכולה ליצור קשר עם טלדור?
תודה רבה
נ
נועה סטרוז
יצירת קשר עם טלדור
שלום שירה,
עלייך ליצור קשר עם טלדור בהקדם האפשרי שיוכלו להסביר לך את הסיבה לכך שאת לא זכאית ולקבלת המסמכים להגשת ערעור בהקדם, לפני המועד האחרון ב-31.5.15 המספר של טלדור מופיע באתר בנק הדואר ואני מאוד ממליצה להתמיד ולא להתייאש. חשוב להיות סבלנית היות ואנשים רבים מנסים לתפוס אותם בשבוע האחרון והקווים מאוד עמוסים.
ערעור לגבי מלגת משרד החינוך
למרות נסיונות רבים להשיג בטלפון את הנציגים של חב' טלדור, אך ללא הצלחה, ולכן מבקש לדעת בדחיפות מדוע לא אושרה בקשתי למילגה של משרד החינוך, ואיך ניתן להגיש ערעור על ההחלטה הנ"ל?
נ
נועה סטרוז
אנחנו לא עובדים ישירות עם משרד החינוך
שלום משה,
הגעת לפורום לימודים כללי שאינו עובד עם אף מוסד לימודים ספציפי. לא קיים אצלנו המידע מדוע אתה לא זכאי למלגת לימודים ולכן לא אוכל לענות על השאלה הזאת. לגבי הגשת ערעור, עלייך להגיש את כל המסמכים הנדרשים עד ה31.5.15. את הטפסים הנדרשים מקבלים מטלדור ולכן עלייך להתאזר בסבלנות ולהמשיך ולנסות לתפוס אותם בטלפון.
מתי פורסמו
מתי פורסמו תשובות של המלגה של משרד החינוך? איפה קיבלתם את התשובה?
נ
נועה סטרוז
תשובה למלגת משרד החינוך
שלום שיר,
התשובות למלגת משרד החינוך הגיעו אישית למועמדים השונים באמצעות מייל או הודעת טקסט לפני כשבוע וחצי. במידה ואינך זכאית למלגה תוכלי להגיש ערעור עד ה31.5.15. במידה ולא קיבלת מלגה עלייך לפנות בהקדם האפשרי לטלדור שמספרם מופיע באתר דואר ישראל.