מה קורה עם מלגת משרד החינוך תשובות? חברים מישהו יודע מה קורה? אנחנו באמצע מאי כבר
ש
שני יונגר
עדיין אין תשובות למלגת משרד החינוך
שלום אנה,
למיטב ידיעתי נכון להיום עדיין לא נשלחו התשובות למלגת משרד החינוך. הן אמורות להישלח במהלך החודש הקרוב. עוד קצת המתנה וממש בקרוב תדעי אם קבלת את המלגה או לא. לצערי השנה מועד משלוח התשובות הוא מאוחר יחסית.
מלגת משרד חינוך
איך אני יכולה לדעת אם התקבלתי למלגה או לא ?
נ
נועה סטרוז
עדיין לא התפרסמו תשובות
שלום עפיפה,
ניתן לפנות לחברת טלדור שמספרם מופיע באתר דואר ישראל לקבלת מידע לגבי המלגה. התהליך כולו התחיל מעט מאוחר מהצפוי השנה ולכן גם התשובות יגיעו מאוחר יותר מבשנים הקודמות.
בברכה, נעה
ס
ספיר
הגיעו תשובות למלגת משרד החינוך
כל החברים שלי קיבלו מייל ורק אני לא כשאני נכנסת לקישור לבירור עם תעודת זהות ושנת לידה זה כותב שלא נמצאים פרטים אודות משתמש זה. מה זה אומר? לא מצליחה לתפוס אותם בטלפון
ש
שני יונגר
רק ליצור קשר עם טלדור
שלום ספיר,
מכיוון שאת לא מצליחה להיכנס ולקבל את המידע לגביך באמצעות הקישור שנשלח לגבי תשובות למלגת משרד החינוך הדבר היחידי שתוכלי לעשות הוא להתמיד ולנסות להשיג את טלדור בטלפון. ייתכן ועדיין לא הזינו את כל התשובות אבל בכל מקרה עשי מאמץ להשיג אותם וקחי בחשבון כי הם עמוסים בפניות של מועמדים רבים ברחבי הארץ כך שזה יכול לקחת לך הרבה זמן. הם הכתובת היחידה לקבלת התשובות לצערי.
בברכה, שני
נ
נועה סטרוז
פניה לטלדור
שלום ספיר,
אני מבינה שקשה להמתין שיענו אך טלדור הם היחידים שיוכלו לסייע לך ולטפל בבעיות טכניות או ביורוקרטיות בתהליך ולכן יש להתאזר בסבלנות ולהמשיך להתקשר אליהם עד שיענו לך. קחי בחשבון שכמוך אלפים אחרים מתקשרים בימים האחרונים לקבלת מידע וסיוע בבעיות ולכן הקווים שלהם תפוסים.
בברכה, נעה
א
אלכסנדרה
מלגת משרד החינוך
היי.. שלחתי לפני כחצי שנה בקשה למלגת משרד החינוך,רציתי לשאול מתי מקבלים את התשובות למלגות ובאיזה אופן? עברתי דירה ואני חוששת שלא אצליח לדעת אם קיבלתי את המלגה או לא.. יש דרך ליצור איתם קשר בנוגע לכך? תודה מראש.
נ
נועה סטרוז
פניה ישירה לטלדור
שלום אלכסנדרה,
תוכלי לפנות לטלדור טלפונית (מספרם מופיע באתר דואר ישראל) או דרך האתר שלהם. למיטב ידיעתי התחילו לפרסם את התשובות ביום יומיים האחרונים.
בברכה, נעה
א
אלכסנדרה
מלגת משרד החינוך
היי, המספר שרשום באתר משרד החינוך אינו מחובר. אין שם מספר נוסף ואני לא מוצאת דרך נוספת ליצור איתם קשר, ניסיתי לשלוח מייל אך לא קיבלתי מענה..
נ
נועה סטרוז
מענה לגבי המלגה
שלום אלכסנדרה,
מספר הטלפון של טלדור מופיע באתר דואר ישראל. כמו כן הם שולחים תשובות במייל ממליצה לך לבדוק גם בתקית הספאם יכול להיות שהגיע לשם בטעות.
בברכה, נעה
א
אביתר
מלגות טלדור
טלדור כבר נותנים תשובות ניתן להיכנס לאתר שלהם
צ
צחי
הגיעו תשובות למלגת משרד החינוך
לכל מי שמעוניין, נכון לתאריך 14.5.15 הגיעו תשובות למלגת משרד החינוך. ניתן לבדוק באתר של טלדור
ערעורים ניתן לשלוח עד ה 31.5.15
בהצלחה
מ
מור
אתר טלדור
היי,
מה האתר של טלדור שדרכו אפשר לבדוק לגבי המלגות
לא קיבלתי מהם שום מייל ורציתי לדעת מה הסיבה
נ
נועה סטרוז
מומלץ להתקשר לטלדור בהקדם ולא לחכות למייל
שלום מור,
יכול להיות שהייתה תקלה ברשת, שהמייל שהגשת היה לא תקין ועוד סיבות רבות ולכן אני ממליצה ליצור איתם קשר בהקדם האפשרי במספר שמופיע באתר דואר ישראל כך שאם יהיה צורך בהגשת ערעור יהיה לך זמן.
בברכה, נעה
א
אהוד
יש דרך לברר למה אני לא זכאי למלגת משרד החינוך?
קיבלתי מהם מכתב שנמצאתי לא מתאים, שזה ממש מוזר, אני עומד בכל התנאים, גר בשכונת שיקום, אחותי בעלת אותם נתונים כמוני בדיוק מקבלת את המלגה הזאת כל שנה, ואותי כבר פעם שנייה דוחים. הייתי מגיש ערעור, אבל קודם הייתי רוצה לדעת למה דוחים אותי, אם בכלל יש טעם להגיש ערעור, אולי אני מפספס פה איזה קריטריון.
נ
נועה סטרוז
בירור סיבות לאי זכאות למלגת משרד החינוך
שלום אהוד,
הגעת לפורום לימודים כללי שאינו עובד ישירות עם מוסדות לימוד או עם משרד החינוך וחברת טלדור ולכן אני ממליצה לך לפנות ישירות אליהם (המספר שלהם מופיע באתר דואר ישראל) לקבלת כל המידע הנדרש לך כך שתוכל לדעת אם ומתי להגיש ערעור.
בברכה, נעה
ש
שני יונגר
סיבות לאי קבלת מלגת משרד החינוך
שלום אהוד,
אתה יכול לנסות וליצור קשר עם טלדור ולברר מולם מדוע לא נמצאת זכאי. מה חשוב להדגיש בעניין הזה הוא שבכל שנה נבדקות כל הבקשות לרוחב. כלומר, משווים בין כלל המועמדים בכל שנה והחתך הסוציואקונומי הכללי קובע את הרף. במילים אחרות, מי שלפי הקריטריונים שקבעו מדרש החינוך מול טלדור נמצא שמגיע לו יותר הוא זה שיקבל. בשנה הבאה ייתכן מאוד שתתאים. אבל, אפשרות נוספת יכולה להיות מילוי לא תקין את הטפסים, בכל שנה אני נתקלת בסטודנטים שלא העבירו את כל המסמכים או לא מילאו אותם כשורה. לכן כדאי מאוד לפנות לטלדור ולברר מהי הסיבה.
משרד החינוך עובד עם טלדור שמעניקים את התשובות לגבי זכאות ואי זכאות למלגות שלהם. תנאי המלגה מופיעים באתר משרד החינוך ומחולקים לקטגוריות לפי סוג המלגה המוצעת. צירפתי עבורך בתחתית ההודעה קישור למאמר המסביר על מלגת משרד החינוך, קהל היעד, הגשת המלגה ועוד.
מלגת משרד החינוך
אם אני מכניסה ת"ז ושנת לידה לבדוק אם אני זכאית לקבלת מלגה ממשרד החינוך ואין באפשרותי להיכנס זה אומר שהטפסים לא נשלחו?
נ
נועה סטרוז
יש לפנות לטלדור לקבלת תשובות
שלום שילת,
בכדי לקבל תשובות מלאות לגבי מלגת משרד החינוך עלייך לפנות טלפונית לטלדור. בגלל ריבוי הפניות הקווים שלהם תפוסים ולכן יש להתאזר בסבלנות ולהמתין למענה כיוון שאם תצטרכי להגיש מלגה תוכלי לעשות זאת רק עד סוף חודש מאי.
תשובה לקבלת המילגה
שלום, לא קיבלתי תשובה ממשרד החינוך על לגבי המילגה על אף ששלחתי את כל הטפסים הדרושים. היכן אוכל לברר אם אני זכאית?
ש
שני יונגר
איפה לברר מה מצב התשובה למלגה
שלום שקד,
כפי שכתבתי לקודמיך, התשובות התקבלו באחת משתי דרכים: מייל או SMS כדאי לבדוק בדואר הזבל אם בטעות התקבלה התשובה כspam ובמקביל ליצור קשר עם חברת טלדור המטפלת בנושא עבור משרד החינוך.
מלגת משרד החינוך
עדין לא קיבלתי תשובות. יש אפשרות לבדוק זכאות באתר? במידה וכן אשמח לקבל קישור
ש
שני יונגר
לפנות לחברת טלדור בנושא
שלום חן,
התשובות לזכאות הן אישיות. כל מועמד למלגה קבל תשובה במייל או SMS עם אפשרות לבדיקת התשובה באתר. אם לא קבלת הודעה כזו באחת משתי הדרכים הללו עליך לפנות טלדור ולברר מולם מה הסיבה לכך. הפנייה אליהם יכולה להיעשות רק טלפונית. שימי לב כי מאוד קשה להשיג אותם בימים אלו בגלל ריבוי הפניות, אבל התמידי בכך כי מועד הגשת הערעורים במידת הצורך הוא עד לסוף חודש מאי בלבד.
תשובות למלגה 2014
שלום רב, נרשמתי למלגת משרד החינוך ולא קיבלתי תשובה
נ
נועה סטרוז
יש לפנות לטלדור לקבלת תשובות
שלום שפאא,
התשובות למלגת משרד החינוך הן אישיות בהודעת טקסט או במייל ולכן אם לא קיבלת תשובה עלייך לפנות לטלדור בטלפון בלבד. הפנייה אליהם יכולה להיות מעט קשה היות ורבים מתקשרים אליהם בתקופה זו של השנה אך אני מאוד ממחיצה להתמיד ולהמתין בסבלנות לקבלת מענה טלפוני.
בברכה, נעה
א
אופיר
מלגת משרד החינוך
מה הקישור לבדיקה אם אני זכאי למלגת משרד החינוך? לא קיבלתי מייל או הודעה מהם. תודה
נ
נועה סטרוז
תשובות אישיות לגבי מלגות ממשרד החינוך
שלום אופיר,
התשובות למלגת משרד החינוך הן אישיות בהודעת טקסט או מייל ולכן, אם לא קיבלת תשובה עדיין אני ממליצה לפנות לחברת טלדור טלפונית בלבד. מכיוון שזוהי תקופה עמוסה ורבים פונים אליהם ההמתנה יכולה להיות מעט ארוכה אך אני ממליצה להתמיד ולהמתין בסבלנות היות ובמידה ותצטרכי להגיש ערעור תוכלי לעשות זאת עד סוף חודש מאי בלבד.
בברכה, נעה
ל
למא אבראהים
עדייו לא קבלתי תשובה ומענה אם אני זכאית למלגה
ע
עכו
איך אפשר קבל תשובות למלגת משרד חינוך?
אני לא מצליח לכנס לאתר כי צריך לכתוב את תאריך הלידה, איך כותבים את תאריך הלידה בסיסמה ..אפשר דוגמא לכך!
א
אריק
משרד החינוך - כן או לא
אני רואה שאנשים מדברים על מלגת משרד החינוך. לא קיבלתי שום סמס ושום מייל. ופשוט אי אפשר להשיג אותם בטלפון! אם לא קיבלתי מענה זה אומר שנדחתי? יש כאן חבר'ה שקיבלו הודעה שלילית וקיבלו על כך מייל או סמס?
ש
שני יונגר
התשובות כבר התקבלו לפני כמה ימים
שלום אנה,
התשובות למלגות משרד החינוך פורסמו כבר. עיקר המגישים קבלו תשובות למייל או בSMS. אם לא קבלת תשובה נכון להיום, כדאי ליצור קשר על טלדור שמטפלים בנושא המלגות הללו כדי לראות אם פשוט עדיים לא הוזנו הפרטים שלך או חלה טעות או כל סיבה אחרת בגללה לא קבלת תשובה נכון להיום. כדאי שתבדקי במקביל גם את ה-spam שלך בתיבת הדואר, אולי התשובה בטעות הגיעה לשם.
תשובות למלגת משרד החינוך
שלום, הבנתי מחברה שלי שהגיעו תוצאות למלגת משרד החינוך אבל אני טרם קיבלתי תשובה, כיצד אוכל לדעת האם אושרה לי המלגה או לא?
תודה רבה! תמר
ש
שיר
מלגת משרד החינוך 2015
שלום, לפי ההודעות האחרונות כאן אני מבינה שכבר יש תשובות למלגת משרד החינוך, הבנתי נכון? אם כן, זה שלא קיבלתי תשובה אומר שלא קיבלתי את המלגה ?
נ
נועה סטרוז
אי הגעת תשובה לא אומר שלא קיבלת את המלגה
שלום שיר,
עלייך לפנות בהקדם האפשרי לטלדור (רק בטלפון!) כדי לקבל תשובה לגבי זכאותך למלגה. ישנה אפשרות להגיש ערעור במידה ולא קיבלת מלגה אך האפשרות הזאת פתוחה רק עד סוף החודש ולכן אני מאוד ממליצה להתקשר לטלדור כמה שיותר מהר ולהיות סבלנית כמה שתוכלי היות ומספר הפניות אליהם גבוה מאוד השבוע ותיתכן המתנה ארוכה.
בברכה, נעה
ש
שני יונגר
קודם לבדוק מה הסבה שלא קבלת תשובה
שלום שיר,
אם לא קבלת תשובה זה יכול לומר הרבה דברים, למשל שמאיזו שיהא סיבה לא הוזנו הפרטים שלך או שהמייל או מספר הטלפון שלך היו שגויים וכו'. כדי להיות בטוחה מה מצבך עליך לפנות לטלדור בטלפון ולברר מה הסיבה בגללה את לא קבלת תשובה. בנוסף, בדקי בתיבת הדואר שלך (מייל) אם התשובה הגיעה בטעות לדואר הזבל או שאולי בטעות מחקת אותה. התשובות הגיע לפני כמעט שבוע, אז בדקי את כל השבוע האחרון.
בברכה, שני
א
אריק
מלגת משרד החינוך - לא עונים בטלפון
שלום הבנתי שהגיעו תשובות למלגות וגם התקשרתי אליהם בטל' ואף אחד פוט לא עונה. לא קיבלתי מייל או סמס לכן אני לא יודע אם קיבלתי את המלגה או לא... מה זה אומר שלא קיבלתי שום הודעה? שנדחתי? יש כאן מישהו שנדחה וקביל הודעה דחייה? אני לא קיבלתי שום הודעה! שלחתי להם אתמול גם מייל- ונראה כאליו אי אפשר להשיג אותם הצילו