האם ישנן תשובות על קבלת מלגת משרד החינוך לשנת 2014?? שלחתי את הטפסים בחודש דצמבר ואמורים לקבל תשובה בחודש אפריל/מאי. האם קיבלו כבר? והאם מישהו יודע איפה אפשר להתעדכן על כך?
ה
הדס רמ
מלגת משרד החינוך תשובות
מישהו יודע מה קורה אם זה? למה עדיין איון תשובות?
נ
נועה סטרוז
תשובות בד"כ מגיעות במהלך חודש מאי
שלום הדס,
התשובות של מלגת משרד החינוך מגיעות בד"כ במהלך חודש מאי ולכן יש עוד מעט זמן המתנה.
מתי יש תשובות למלגת משרד החינוך ..?.
אמרו בסוף אפריל ואנחנו כבר במאי. מתי יתפרסמו?.
נ
נועה סטרוז
תשובות למלגת משרד החינוך
שלום הדס,
התשובות בד"כ מגיעות בסוף אפריל תחילת מאי אך השנה התאריך האחרון להגשת המסמכים היה מאוחר יותר מבשנים קודמות ולכן יכול להיות שגם תאריך ההודעה נדחה. ממליצה לך בחום לפנות לטלדור שמספרם מופיע באתר משרד החינוך ודואר ישראל לקבלת תשובות מלאות והסבר לגבי הזכאות למלגה.
בברכה, נעה
ה
הדס
פניתי לטלדור
פניתי לטלדור והיא אומרת שהיא לא יודעת מתי ואין תאריכים מדוייקים
י
יעל בלנק
יש תשובות למלגת משרד החינוך?
אנחנו במאי כבר
נ
נועה סטרוז
יש לפנות לטלדור לקבלת תשובות
שלום יעל,
השנה החליט משרד החינוך לאחר את התאריך האחרון להגשת המסמכים ולכן יש סיכוי שגם התשובות יתאחרו במקצת. חשוב לי לציין שתוכלי לפנות בכל עת לחברת טלדור שמספרם מופיע באתר משרד החינוך ודואר ישראל לקבלת תשובות בטוחות.
בברכה, נעה
א
אילנית
תשובות למלגת משרד החינוך 2014
שלום נעה, האם נקבל תשובה במייל, בדואר או.שיפורסם באינטרט? והאם גם מקבלים תשובה שלילית? תודה מראש, אילנית
נ
נועה סטרוז
מלגות משרד החינוך - תשובות
שלום אילנית,
אינני עובדת במדור המלגות של משרד החינוך ולכן אין בידי את התאריך המדויק בו מגיעות התשובות אך אני יכולה להמליץ לך ולכל מי שמחכה לתשובה לפנות לטלדור שלצערי אינני יכולה לפרסם את המספר שלהם אך הוא מופיע באתר משרד החינוך ובאתר דואר ישראל. היות והשנה התאריך הארון להגשת המסמכים היה מאוחר יותר מבשנים קודמות יכול להיות שגם התאריך בו תקבלו את התשובות יהיה מאוחר יותר.
בברכה, נעה
א
איתי
מלגת משרד החינוך
אני משער ששאלו כבר, אבל מה קורה עם מלגת משרד החינוך? אני מתקשר כל הבוקר ולא עונים אם מישהו יודע משהו, חוץ מהעובדה שזה בתחילת מאי, אשמח למידע