לימודי מוזיקה בארץ הם דבר משונה שבלבל אותי לגמרי. יש תארים מעטים שמוכרים ע"י משרד החינוך. לא כל אלה שמוכרים מסובסדים לשכר לימוד אוניברסיטאי, כך שיוצא ששנת לימוד ברוב המכללות ומוסדות הלימוד המוכרים עולה סכומים אסטרונומיים שלא כל אחד יכול להרשות. עשיתי חיפוש נרחב באינטרנט ולא גיליתי הרבה בתחום המלגות. אני אשמח אם מישהו יכול להאיר את עיני ואם יש מלגות למכללות פרטיות. ממה שבדקתי במכללות עצמן יש מלגות אך הסכום שלהן מצחיק אם לא עצוב.
נ
נועה סטרוז
מלגות ללימודי מוזיקה
שלום איתי,
מלגות רגילות בד"כ לא תקפות למוסדות פרטיים ולכן האפשרות היחידה כשהולכים ללמוד במוסדות פרטיים (בכל תחום לא רק במוזיקה) הינה לפנות למוסד הלימודים עצמו בכדי לברר האם הם מציעים מלגות פנימיות לתלמידים שלהם. למיטב ידיעתי המוסדות שכן מציעים מלגות ללימודי מוזיקה הינם: האקדמיה למוסיקה ומחול בירושלים, בית הספר למוזיקה MUZIK ואוניברסיטת תל אביב. אני מאמינה שישנם מוסדות נוספים שכרגע אינני מודעת למלגות שהם מציעים ולכן אני ממליצה לפנות למוסדות השונים בכדי לקבל הכוונה לגבי המלגות השונות שתוכל לקבל. כמו כן צירפתי עבורך לוח מלגות מלא של גופים ומוסדות שונים ברחבי הארץ בכדי שתוכל לעבור עליו ולחפש מלגות שיכולות להתאים עבורך.