שלום אני בעלת 100% נכות לצמיתה, בת 43, חולה בסרטן ושתי מחלות אוטואמיוניות קשות, גרושה + 1, במקצועי מגשרת, בעלת 12 שנות לימוד ללא תעודת בגרות - החלום שלי זה להגשים לעצמי את לימודי משפטים - לאור מצבי הבריאותי אין באפשרותי לממן לימודים, חיה על קצבת נכות מאוד רוצה לנסות ולהגשים במצבי את החלום שלי לנפש שמשתוקקת להראות לעצמי ולעולם שבכל מצב ניתן להצליח נפש בריאה גוף בריא אשמח במצבי לקבל מלגה מלאה ועזרה להגשים את חלומי .
ש
שני יונגר
מלגה לבעלי 100% נכות
שלום מור,
את אמורה להיות זכאית לסיוע בשכר הלימוד מטעם המוסד לביטוח לאומי. אני מציעה שתפני למי שמטפל בך שם ותבררי לגבי מלגה מתאימה. עד כמה שידוע לי אמור להיות מתוקצב לך שכר לימוד בסכום כזה או אחר שהם קובעים לפי הקריטריונים שלהם ללימודים. בררי זאת בהקדם. בנוסף, כאשר תתקבלי ללימודים בררי במוסד הלימודים לגבי מלגות מתאימות לבעלי נכות מטעם מוסד הלימודים, חלק ממוסדות הלימוד מעודדים בעלי נכויות ללימודים על-ידי קבלת מלגות או כל סיוע אחר.
תשובה לשני
תודה רבה על תשובתך, המוסד לבטוח לאומי בעבר מימן לי את זכאות הלימודים שלי ואין אני זכאית ללימודים דרכם יותר - למדתי גישור וחשבי שכר ולכן פניתי אליכם - אשמח אם בכל זאת תנסו לפתור את בקשתי בנדון - תודה